تاریخ: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۵:۵۵
بازدید: ۲۱۶
کد خبر: ۸۷۹۶۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
حسین زاده بحرینی انتقاد کرد:

مقاومت بانک مرکزی در برابر اجرای قانون حذف سود مرکب؛ رئیس مجمع تشخیص ورود کند

می متالز - رئیس کمیته پول، بانک و بازار سرمایه مجلس شورای اسلامی می‌گوید بانک مرکزی با تاخیر ۶۸ روزه در ابلاغ دستورالعمل حذف سود مرکب، مانع اجرای این قانون شده است.
مقاومت بانک مرکزی در برابر اجرای قانون حذف سود مرکب؛ رئیس مجمع تشخیص ورود کند

به گزارش می متالز، محمدحسین حسین زاده بحرینی رئیس کمیته پول، بانک و بازار سرمایه مجلس شورای اسلامی و طراح قانون حذف جرائم و سود مرکب بانکی درباره ضرورت اجرای قانون حذف سود مرکب در صفحه  اینستاگرامی خود نوشت:

قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران بانکی، موسوم به قانون حذف جرائم و سود مرکب بانکی، در تاریخ ۹۸/۹/۲۰ در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد. بانک مرکزی باید ظرف یک هفته یعنی تا ۹۸/۹/۲۷ به بانک‌ها دستورالعمل می‌داد و پس از آن، بدهکاران بانکی تا پایان سال، یعنی سه ماه و سه روز فرصت داشتند تا به شعب بانک‌ها مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند. 

دستورالعمل بانک مرکزی به جای ۹۸/۹/۲۷ در تاریخ ۹۸/۱۲/۵ یعنی با ۶۸ روز تأخیر صادر شده است! 
چه کسی پاسخگوی از دست رفتن ۶۸ روز از فرصت سه ماهه، و ۶۸ روز تعلل در اجرای قانون (مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام) است؟ 

آیا بناست مردم و تولیدکنندگانی که زیر بار سود مرکب، له شده اند، از کورسوی امیدی که مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام برایشان فراهم کرده اند، منتفع نشوند؟

مراجعات مردمی مکرر به اینجانب، حاکی از این است که شعب بانک‌ها از دریافت تقاضای ذینفعان این قانون، به بهانه عدم وصول بخشنامه و دستورالعمل، خودداری می‌کنند.

نگرانی من این است که فرصت محدود باقیمانده را هم بانک‌ها با تعلل در ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی به شعب خود، از مردم بگیرند.

رئیس مجلس و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ برای صیانت از مصوبه خود، لطفا ورود کنند.

از رئیس کل بانک مرکزی هم ، که مخاطب اصلی مصوبه مجلس و مجمع تشخیص است، انتظار دارم با اطلاع رسانی گسترده به ذی نفعان، جلوی سرپیچی بانک‌ها از اجرای این مصوبه را قبل از فوت وقت بگیرد.

عناوین برگزیده