تاریخ: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۵:۱۷
بازدید: ۲۷۷
کد خبر: ۸۸۳۲۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
در گفت‌وگو با مدیرهماهنگی و نظارت پروژه بیمارستان تخصصی گل گهر مطرح شد

بیمارستان تخصصی گل‌گهر؛ خدمتی در اجرای مسوولیت اجتماعی

می متالز - شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در راستای ایفای هرچه بهتر نقش خود در باب مسوولیت‌های اجتماعی بهبود در زیرساخت بخش سلامت کشور، ساخت بیمارستان تخصصی را در دستور کار خود قرار داده است.
بیمارستان تخصصی گل‌گهر؛ خدمتی در اجرای مسوولیت اجتماعی

به گزارش می متالز، این پروژه با توجه به طراحی صورت گرفته و برخورداری از بخش‌هایی از قبیل قلب و آنژیوگرافی، رادیوتراپی، رادیولوژی، فیزیوتراپی، ارتوپدی، کودکان، جراحی عمومی و داخلی نقش بی‌نظیری در خدمت به امر درمان شهرستان و برخی شهرهای اطراف دارد. دراین‌باره با سیدعلی علوی نسب، مدیر هماهنگی و نظارت پروژه بیمارستان تخصصی گل‌گهر گفت‌وگو کرده ایم.

 

شرکت معدنی و صنعتی گل گهر چه میزان در راستای اجرای مسوولیت اجتماعی گام برداشته است؟

شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در راستای اجرای مسوولیت اجتماعی خود و با اهدافی از قبیل ارتقا و احساس مسوولیت در قبال سلامت و درمان شهروندان، ارتقای سطح کیفیت خدمات در بخش درمان، رفع نیازها و کمبودهای درمانی شهرستان سیرجان و بر اساس مطالعه و نیازسنجی انجام‌شده و با همکاری و مشورت متخصصان و مدیران بخش درمان، اقدام به ساخت بیمارستان تخصصی کرده است. در اجرای پروژه بیمارستان تخصصی گل گهر سیرجان، چهار فاز اجرایی دیده‌شده است که می‌توان از خرید زمین، تهیه نقشه‌ها و احداث ساختمان و تاسیسات برقی و مکانیکی، بررسی، تهیه لیست، اخذ مجوزها، خرید و نصب تجهیزات پزشکی، جذب و تامین نیروی انسانی و درنهایت راه‌اندازی و بهره‌برداری نام برد.
 

پروژه احداث بیمارستان تخصصی گل‌گهر از چه سالی آغازشده و چه روندی را طی کرده است؟

پروژه ساخت بیمارستان تخصصی گل گهر با مطالعات گسترده در شهریور سال ۱۳۹۵ آغاز و برای ساخت آن در آذر همان سال زمینی به مساحت ۱۵۰۰۰ مترمربع در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان خریداری شد. طراحی این پروژه بزرگ درمانی در دی سال ۱۳۹۵ با انتخاب مشاوران زبده کلید خورد و پس از برگزاری مناقصه در مرداد سال ۱۳۹۶ پیمانکار مربوطه انتخاب و از آبان همان سال عملیات اجرا و ساخت آن شروع شد. برای توسعه این پروژه امسال در بهمن ۱۳۹۸ با دستور و موافقت آقای مهندس ملارحمان، مدیرعامل و همچنین اعضای هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی گل گهر ۲۵ هزار مترمربع دیگر نیز در مجاورت پروژه و با نگاه توسعه مدارانه خریداری شد. به‌این‌ترتیب درمجموع بیش از ۴ هکتار زمین برای پروژه ساخت بیمارستان تخصصی در نظر گرفته‌شده است. همچنین درحال‌حاضر و با بررسی و بازبینی نقشه‌ها به‌خصوص ارتقا و افزایش سطح موتورخانه، زیربنای پروژه به حدود ۱۸۰۰۰مترمربع ساختمان اصلی و بیش از ۲۰۰۰ مترمربع ساختمان‌های جانبی افزایش‌یافته است.
 

ساخت بیمارستان تخصصی در سیرجان چه میزان می‌تواند در رشد اشتغال موثر باشد؟

با اجرا و بهره‌برداری این بیمارستان، حدود ۶۰۰ فرصت شغلی مستقیم و بیش از ۱۰۰۰ فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد خواهد شد. در این بیمارستان تا جایی که ممکن است سعی می‌شود از پزشکان متخصص شهرستان و استان کرمان استفاده کنیم. در ادامه اگر تخصص‌هایی که لازم است در استان نباشد به دیگر مناطق مراجعه می‌کنیم. بدون شک همان‌طور که در بحث کیفیت ساخت بیمارستان تلاش می‌شود درزمینه تامین نیروی انسانی مجرب و امکانات روز بیمارستانی اعم از نرم‌افزار و سخت‌افزار نیز بالاترین کیفیت مدنظرمان است تا بر اساس تاکید مدیرعامل محترم شرکت گل گهر، بیمارستانی درخور و شأن مردم شهرستان و استان احداث شود.
 

این بیمارستان شامل چه بخش‌هایی است و چه‌میزان مجهز است؟

بیمارستان تخصصی گل‌گهر در ۶ طبقه و با بخش‌های درمانی و کلینیکی، ویژه، تشخیصی و پاراکلینیکی و بخش مدیریتی و اداری در حال احداث است. بخش‌های تصویربرداری در زیرزمین، درمانگاه‌ها و اورژانس در طبقه همکف، اتاق‌های جراحی قلب، آنژیو و جراحی عمومی و مراقبت‌های ویژه (آی سی یو و سی‌سی‌یو ) در طبقه اول و اتاق‌های بستری در طبقات دوم و سوم قرار دارند. اتاق‌های عمل مدولار(ترکیب شیشه و استیل)، نمای خشک، طراحی داخلی زیبا و فضاهای متنوع از ویژگی‌های دیگر قابل تامل این پروژه است. قابل‌ذکر است از مرداد امسال و با دستور مدیرعامل محترم، هیات امنایی باهدف سیاست‌گذاری و نگاه کاملا تخصصی به این پروژه تشکیل‌شده که اعضای آن شامل فوق تخصص قلب و عروق (رئیس بیمارستان قلب جماران تهران و استاد دانشگاه)، فوق تخصص اورولوژی ( مشاور سابق وزیر بهداشت و استاد دانشگاه)، معاونت پشتیبانی مجتمع گل گهر، مدیریت حسابرسی و مدیریت پروژه بیمارستان تخصصی گل‌گهر است.
 

بیمارستان چه زمانی به بهره‌برداری می‌رسد؟

درحال‌حاضر میزان پیشرفت این پروژه ۵۵ درصد است، طبق برنامه‌ریزی اولیه ۳۰ ماه برای عملیات اجرایی و ساخت و ۱۲ ماه برای تجهیز، تامین نیرو و راه‌اندازی در نظر گرفته‌شده است. امید است علی‌رغم افزایش زیربنا، ارتقای اتاق‌های عمل، جابه‌جایی و توسعه ظرفیت موتورخانه، تغییرات شدید قیمتی و مشکلاتی از قبیل تحریم‌ها، پروژه در زمان مقرر خود یعنی اوایل سال ۱۴۰۰ به اتمام برسد. بی‌تردید با حمایت‌های مدیرعامل و هیات مدیره و تلاش‌های بی‌دریغ کارگران و کارکنان شرکت گل گهر و نیز همکاری مجموعه درمان شهرستان و استان، پروژه‌ای ماندگار، باارزش و در شأن مردم سیرجان احداث خواهد شد که شهرستان‌های همجوار را هم تحت پوشش قرار خواهد داد. در چشم‌انداز این پروژه بزرگ، ایجاد و تاسیس شهرک سلامت مدنظر است. همچنین احداث هتل همراه بیمار، پارکینگ طبقاتی، رستوران، سالن کنفرانس، درمانگاه‌های تخصصی، استراحتگاه برای پزشکان پروازی از آن جمله هستند.

منبع: صمت
عناوین برگزیده