به گزارش می متالز، عبدالله مهاجر اظهار کرد: با کمک فعالان بخش خصوصی و واحدهای صنفی و خیران استانی بحث تامین نیازمندیهای درمانی استان را در دستور کار خویش قرار دادیم.
وی با اعلام اینکه ۴۰ دستگاه ونتیلاتور که این روزها نیاز اساسی درمانی برای بیماران کرونایی است را در برنامه داریم، خاطر نشان کرد: ۱۵ دستگاه امروز وارد استان میشود و بنا داریم زمینه خرید این دستگاه در روزهای آینده را فراهم کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران اضافه کرد: برای خرید این دستگاه مشکل تامین منابع مالی نداریم به این دلیل که فعالان و خیران در این زمینه ورود بسیار مناسبی داشتند.
وی در ارتباط با تامین هزینههای مواد شوینده مراکز درمانی و حتی نیازهای عمومی است، گفت: روزی ۲۰ تن مواد ضد عفونی کننده توسط فعالان بخش خصوصی و خیران اتاق بازرگانی مازندران وارد استان میشود.
مهاجر در که در جلسه کاری حضور داشت، اعلام کرد: برای خرید این دستگاه رایزنیهای جدی را انجام دادیم و برای خرید رایزنیهای جدی را آغاز کردیم.
دستگاه ونتیلاتور در بین مردم به عنوان دستگاه نفس مصنوعی شهرت دارد که این روزها یکی از نیازهای اساسی استان است.
برای مبارزه با کرونا نیاز به همت همه جانبه و جدی داریم ما کرونا را شکست میدهیم به شرطی که این بیماری را جدی بگیریم و از همه ظرفیتها برای کمک به بیماران و جلوگیری از افزایش تعداد بیماران انجام دهیم.
بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی مازندران تا روز سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۸، تست آزمایش ۸۸۶ بیمار به کرونا ویروس در مازندران قطعی مثبت شد.
همچنین تعداد ۱۱۹۰ بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری است که بیش از ۴۵۳ نفر از بین بیماران مشکوک به کرونا بهبود یافته و ترخیص شده از بیمارستانهای استان داریم.