به گزارش می متالز، خداداد غریب پور با اشاره به نام گذاری سال جدید به نام جهش تولید گفت: تولید مستلزم سرمایه گذاری است و بنابراین بخشی از تحقق شعار به فعال شدن خطوط غیرفعال تولیدی بر میگردد و باید بهره وری واحدهای موجود افزایش یابد.
وی ادامه داد: براین اساس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی از سال گذشته، کارگروهی برای کنترل مدیریت شرکتها تشکیل داد که مدام رونق تولید را پایش میکرد. این کارگروه به جهش تولید تغییر نام میدهد تا بهره وری شرکت ها افزایش یافته و بخشی از خطوط غیرفعال، فعال و برای اتمام پروژههای نیمه تمام سرمایه گذاری شود .
این مقام مسئول افزود: همچنین افزایش سرمایه شرکت های بزرگ از جمله راهبردهای سال گذشته ایمیدرو بود که شرکت های فولادمبارکه و ملی مس افزایش سرمایه مناسبی اعمال کردند ( 61 درصد فولادمبارکه از سود انباشته و از 13 به 20.9 هزار میلیارد تومان و 30 درصد ملی مس از 7.8 به 10.1 هزار میلیارد تومان ). در سال جاری هم افزایش سرمایه گل گهر در دستور کار قرار گرفته است.
غریب پور خاطر نشان کرد: درصورت وارد کردن سریع پروژههای نیمه تمام به مدار به طور قطع جهشی در تولید اتفاق میافتد. در این رابطه تأمین مالی بنگاهها و مجموعههای معدنی توسط صندوق توسعه ملی در دستور کار قرار گرفته و رویکرد ایمیدرو افزایش تولید و اشتغال است.
به گفته وی ، برخی طرحها مانند کنسانتره فولاد مبارکه، گندله فولاد خوزستان و مرحله دو و سه سالکو در سال جاری وارد مدار تولید میشود.