به گزارش می متالز، ولیالله محمودی رئیس هیات امنای اتحادیه جایگاهداران سوخت کشور با تأکید بر اینکه هیچ جایگاهی در سطح کشور تعطیل نیست، اظهار کرد: تمام جایگاه های عرضه سوخت در سطح کشور فعال هستند و هیچ برنامهای برای تعطیلی جایگاهها در روزهای آینده نداریم.
وی با بیان اینکه جایگاه داران در این شرایط سخت به مردم خدمت رسانی میکنند، ادامه داد: طی روزهای گذشته اطلاعیهای دروغ و بیاساس مبنی بر خارج کردن ۷۰ درصد جایگاهها از مدار خدمترسانی منتشر شده بود که چنین موضوعی صحت ندارد و کاملاً کذب است.
رئیس هیات امنای اتحادیه جایگاهداران با بیان اینکه تمام جایگاهها به عنوان سنگر مبارزه با کرونا در کنار مردم هستند، اضافه کرد: در این روزهای سخت که کادر درمانی و سایر ارگانها و سازمانها در حال جانفشانی و خدمت به مردم بوده، کارکنان جایگاهداران نیز در حال خدمت رسانی هستند و یک سری مسائل صنفی داریم که بعد از نابودی کرونا و در شرایط بهتر حق و حقوق صنفی خود را دنبال خواهیم کرد.
محمودی با بیان اینکه تمام جایگاهها در بهترین وضعیت از نظر ذخیره سازی سوخت قرار دارند، تصریح کرد: استعداد ما برای تولید بنزین توسط شرکت پخش فرآوردههای نفتی حدود ۱۲۰ میلیون لیتر در روز است و مصرف روزانه ما پس از سهمیه بندی بنزین و تا قبل از شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰ میلیون لیتر بود که اکنون این میزان به ۴۶ میلیون لیتر کاهش یافته است.
وی با اشاره به کاهش ترددها بیان کرد: همه ساله در ایام عید نوروز میزان مصرف سوخت حدود ۲۰ درصد بیشتر میشد اما امسال به دلیل شیوع کرونا در کشورمان و در پی آن تعطیلی کسبه، ماندن مردم در خانه و قطع شدن رفت و آمدها میزان مصرف سوخت در کل کشور کم شده است.
رئیس هیات امنای اتحادیه جایگاه داران با مقایسه میزان مصرف امسال و مدت مشابه سال گذشته، ابراز کرد: ۹ فروردین سال ۹۸ بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر مصرف بنزین داشتیم و تا نهم فروردین مصرف بنزین در کشور ۴۵ میلیون لیتر بود که میتوان گفت نسبت به سال گذشته بیش از ۶۰ درصد کاهش مصرف داریم.
محمودی با بیان اینکه میزان مصرف در کلانشهرهایی مثل تهران، مشهد، تبریز و اصفهان نسبت به شهرهای دیگر بیشتر است، گفت: در تهران تردد در مرکز شهر بسیار کاهش یافته و میزان مصرف سوخت کم شده است و در جادههای مواصلاتی استانها نیز مراجعات تا ۹۰ درصد کم شده و مصرف در حاشیه شهرها بیشتر از نقاط دیگر است.
وی در ادامه با بیان اینکه تمام جایگاهها به دستگاههای پرداخت الکترونیکی مجهز هستند، افزود: ۹۰ درصد جایگاهها دارای دستگاه کارتخوان ثابت و ۱۰ درصد نیز دارای دستگاه کارتخوان سیار هستند اما هنوز تعداد کمی از مراجعه کنندگان پول نقد پرداخت میکنند که این امر مشکلاتی ایجاد کرده است زیرا بانکها پول را قبول نمیکنند و بدین طریق از بانکها میخواهیم در این رابطه همکاری کنند تا مشکلاتی بابت نگهداری پول نقد برای جایگاهداران ایجاد نشود.
رئیس هیات امنای اتحادیه جایگاهداران با اشاره به رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در جایگاهها گفت: از مردم خواهش میکنم در مراجعه به پمپ بنزینها دستکش یکبارمصرف همراه داشته باشند، خودشان باک خودرو را باز کنند و از کارت سوخت و کارت بانکی نیز استفاده کنند و دست به نازل نزنند چون کار با نازل به عهده اپراتور است.
محمودی با بیان اینکه ۷ هزار جایگاه عرضه سوخت در سراسر کشور وجود دارد، تصریح کرد: آماری از مبتلایان کارکنان جایگاهها به بیماری کرونا نداریم چون آمار بیماران، بهبود یافتگان و جان باختگان به صورت کلی بیان میشود و آماری از تفکیک صنفی برای هیچ کدام از صنوف از سوی متولیان تا کنون اعلام نشده است.
وی در پایان با اشاره به سختیهای دوران جنگ تحمیلی یاد آور شد: در روزهای سخت بمباران موشکی تنها صنفی که تعطیل نبود و به مردم خدمت رسانی میکرد پمپ بنزینها بودند و امروز هم مثل دوران جنگ در سنگر خود دفاع میکنیم و امیدواریم با تلاش و همدلی یکدیگر هرچه زودتر از این بحران عبور کنیم.