به گزارش می متالز، یک استارتآپ هندی نمونه اولیه پیل سوختی را ساخته است که با کمک فناوری نانو بهبود یافته که میتوان آن را در خودروهای الکتریکی استفاده کرد. این شرکت اعلام کرد، موفق به جذب ۳٫۵ میلیون دلار حمایت مالی شده است.
اکشی سینگال، بنیانگذار و مدیر اجرایی شرکت کفت: این شرکت برای توسعه و استقرار پروژه پرچمدار خود، یعنی سلول سوختی آلومینیوم هوا در حال حاضر در مرحله بهینهسازی به این بودجه نیاز دارد.
وی با اشاره به اینکه این شرکت به دنبال تسریع توسعه محصولات برای استفاده در خودروهای الکتریکی و ادوات ثابت است، افزود: هدف نهایی، انتقال به سمت یک اقتصاد انرژی پاکتر مبتنی بر آلومینیوم است.
مدیر شرکت سکویا کپیتال ایندیا که این سرمایهگذاری را در شرکت استارت آپی انجام داده است؛ گفت: به دلیل زیرساختهای فناورانه شرکت به این سرمایهگذاری خود اعتماد دارد.
این شرکت استارت آپی در ماه می سال ۲۰۱۵، به عضویت مرکز انکوباتور تاید در آمد. این شرکت در محصولات خود از گرافن استفاده کرده و تاکنون ۱۶ پتنت را به ثبت رسانده است.
این پیل سوختی آلومینیوم، پتانسیل ایجاد تحول در حوزه انرژیهای پاک را دارد و میتواند در بخش حملونقل و خودروهای الکتریکی انقلابی ایجاد کند. این پیل سوختی همانند پیلهای سوختی هیدروژنی است اما از آنها ایمنتر و اقتصادیتر بوده و در عین حال مقیاسپذیر نیز است. از ابتدای سال ۲۰۱۵ شرکت لاگ ناین متریالز با استفاده از فناوری گرافن در حال حل چالشهای مختلفی است. هر چند در اوایل آغاز به کار این شرکت، نمونه اولیه محصول با کاربردهای مختلف ساخته شده بود اما اخیرا این استارتآپ دامنه کاربرد محصول خود را تنها به دو بخش انرژی و فیلتراسیون محدود کرده است.
این شرکت استارت آپی روی محصولات زیستسازگار دیگری نیز کار میکند. برای مثال، این شرکت روی دستگاه تصفیه آب غیرالکتریکی مبتنی بر گرافن در حال کار است.