تاریخ: ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۸:۰۶
بازدید: ۲۲۸
کد خبر: ۹۵۳۲۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

"جهش تولید" نیازمند مدیریت جهادی و مشارکت بخش خصوصی و دولتی است

می متالز - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: با توجه به مشکلات فراوان در حوزه اقتصادی، جهش تولید، نیازمند مدیریت جهادی و مشارکت بخش خصوصی و دولتی است.
"جهش تولید" نیازمند مدیریت جهادی و مشارکت بخش خصوصی و دولتی است

به گزارش می متالز، محمود سیجانی در جلسه تدوین برنامه های عملیاتی جهش تولید استان که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، اظهار داشت: نام گذاری سال جدید به نام جهش تولید، تلنگر مهمی در جهت شتاب‌دادن به ظرفیت‌های تولیدی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم افزود: فرآیند تولید در دو بخش نگاه بنگاهی و نگاه دولتی اتفاق می‌افتد، در دو سال اخیر واحدهای تولیدی در قم به تکالیف خود به خوبی عمل کردند و از نظر تکنولوژی و صادرات و تولید از ما جلوتر هستند، اما ما مدیران و دولتی‌ها هنوز در حمایت کردن، عقب هستیم.

وی بیان کرد: در صنعت با مشکلات زیادی مواجه‌ایم و کمبود زمین و فقدان زیرساخت ها، توسعه ظرفیت تولید را با موانعی همراه کرده است و نمی توانیم به خوبی از تولید حمایت کنیم.

سیجانی خاطرنشان کرد: گام اول جهش فکری در مدیران دولتی است و ما در تولید به مدیریت جهادی نیاز داریم و با توجه به مشکلات فراوان در حوزه اقتصادی، جهش تولید، نیازمند مدیریت جهادی و مشارکت بخش خصوصی و دولتی است.

وی عنوان کرد: با شعار نمی‌شود بسیاری از اهداف را عملیاتی کرد، دستگاههای اجرایی باید به حوزه تولید به صورت جهشی و جهادی، خدمت کنند، سپس از بخش خصوصی انتظار داشته باشیم که پای کار باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: در پیشبرد پروژه‌های نیمه تمام در قم در پایان سال گذشته اقدامات خوبی انجام شد، اما در جهت تامین سرمایه در گردش و منابع مالی و همچنین سرمایه ثابت باید حمایت‌های لازم اتخاذ شود.

وی افزود: نوسازی واحدها نقش مهمی در جهش تولید و توسعه صادرات دارد، امروز برخی از واحدها نیاز به منابع دارد و باید در برنامه‌ها دیده شود، چنین حمایتی در دستورالعمل هیات دولت و آئین نامه اجرایی قانون ستاد تسهیلات تولید ابلاغ شده است.

سیجانی بیان کرد: سال گذشته چند پروژه در حوزه گردشگری در قم عملیاتی شد و امسال ستادتسهیل بر حوزه تولید متمرکز می‌شود و در صادرات نیز هدف گذاری شده است، در خصوص معادن نیز برنامه‌هایی داریم که در شورای معاون قم در حال پیگیری است.

در ادامه این جلسه عباس پورمیدانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به اهمیت تدوین برنامه‌هایی در جهت توسعه ظرفیت‌های کشاورزی و دامداری با کاهش مصرف نهاده و منابع آب بیان کرد: تولیدکنندگان برای به روز رسانی ظرفیت‌های خود در جهت جهش تولید به سرمایه در گردش و سرمایه ثابت نیاز دارند.

وی عنوان کرد: برخی از طرح‌های کشاورزی و دامداری دارای ظرفیت راکد و بهره‌وری پایین است که باید با تمهیدات لازم به مدار تولید باز گردند.

پورمیدانی اظهار داشت: با توجه به مشکلاتی در سال گذشته، پروژه‌های گلخانه‌ای متوقف شده است و باید با تامین اعتبارات لازم در اولین فرصت، این بخش فعال شود.

وی تصریح کرد: اصلاح الگوی کشت با محوریت گلخانه مورد تاکید است، ضمن اینکه برنامه‌هایی نیز در توسعه دامداری داریم که در یک طرح ویژه، اصلاح نژاد دام شامل دو پروژه مهم در دست اجراست و به زودی دو نژاد دام وارد کشور می‌شود که بهره‌وری بالایی در تولید گوشت و شیر دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم خاطرنشان کرد: در کشاورزی ارقام پر بازده مورد توجه است، در حوزه شیلات نیز تولید ماهی تیلاپیا و خاویار در دست اقدام است و اعتبارات اجرای دو طرح مصوب و سرمایه گذاری انجام شد.

وی گفت: با اجرای این دو پروژه 1000 تن ماهی تیلاپیا تولید و سه واحد ماهی خاویار راه‌اندازی می‌شود و در سال جاری افزایش خوبی در تولید ماهی داریم.

 

عناوین برگزیده