به گزارش می متالز، آرمان خالقی قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: در شرایط کرونا، چند صنعت مجبور به فعالیت بوده و تعطیلی در آنها اتفاق نیفتاد از جمله صنایع غذا، دارو و صنایع بهداشتی که همواره ضریب تقاضایی برای این محصولات وجود دا شته و میزان رقبت بازار سرمایه نیز به این صنایع بیشتر شد.
وی ادامه داد: با بررسی وضعیت و آیتمهای متفاوتی، چون شرایط حاکم بر اقتصاد، بودجهای که با این اقتصاد بسته شد، رکودی که در صنایع احتمالا افزایش یافته، تعطیلیهای تحمیل شده و خروج شرکتها از چرخه، میتوان بی نظمی اقتصادی را مشاهده کرد.
خالقی به پیش بینی چند تقاضای کلی در مباحث بورسی پرداخت و گفت: در صنایع بزرگ غذایی، دارویی و بهداشتی معتبر، میزان تقاضا افزایش خواهد یافت. پیش بینیها حاکی از وجود یک تورم لجام گسیخته دارد که تاثیر خود را بر بازار طلا، ارز و کالاهای مبتنی بر ارز گذاشته و ممکن است برخی سرمایه گذاران به این بازارها تمایل پیدا کنند.
وی در بررسی صنعت ساختمان و صنایع وابسته اظهار کرد: با توجه به کاهش قیمت خرید مردم و ناهمخوانی در عرضه و تقاضا شاهد رکود بیشتری در این صنعت خواهیم بود چرا که سرمایه گذاری از این صنعت به تدریج به سمت بازار ارز و طلا سوق یافته و این امر دلیلی بر تشدید قیمتها در حوزه است.
قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به رخ دادن یک احتمال و تغییر تمام پیش بینیهای صورت گرفته اشاره و عنوان کرد: اگر ارتباط بین المللی بهبود یابد و با توجه به اینکه دومین کشور آلوده بعد از چین، ایران بوده، با رعایت ترتیب خروج از دوره آلودگی، بعد از چین احتمالا کشوری که زودتر سرپا میایستد کشور ماست.
وی ادامه داد: حرکت با هوشمندی و استفاده از فرصت باعث میشود روابط برای مناسبات اقتصادی بین المللی تنظیم شده و شرایط ورود راحت به بازارهایی که امکان دسترسی به آنها وجود نداشت فراهم شود.
خالقی خاطر نشان کرد: در این شرایط بعد از چین با یک تقاضای بزرگ در تامین مواد اولیه روبرو خواهیم بود که به رشد بی نظیر شرکتهای تولیدی منجر خواهد شد. تمامی این احتمالات مشروط به یک تصمیم کلان اقتصادی در سطح ملی خواهد بود.