به گزارش می متالز، اسفند ماه برای شرکت «فولاد خوزستان» با ثبت درآمد ۱۷ هزار و ۶۳۴ میلیارد ریالی به پایان رسید که ۳۲ درصد بیشتر از فروش بهمن ماه است.
بر اساس این گزارش، در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند سال ۹۸ این فولادساز بالغ بر ۱۵۸ هزار و ۴۰۸ میلیارد ریال درآمد عملیاتی شناسایی کرد. این در حالی است که طی سال ۹۷ حدود ۱۱۳ هزار و ۱۳۲ میلیارد ریال درآمد کسب کرده بود.
شرکت «فولاد خوزستان» با وجود تحریم ها، بازارهای خارجی خود را حفظ کرد و اجازه کاهش مقداری فروش را نداد و تقریبا در سطح سال ۹۷ محصولات خود را به فروش رساند. در واقع، میزان فروش صادراتی با فروش داخلی تقریبا برابر است و به همین جهت، با اندک افزایش نرخ فروش محصولات و همچنین رشد نرخ ارز، مبلغ فروش سال ۹۸ رشد ۴۰ درصدی را تجربه کرد.
روند درآمدزایی شرکت از سال ۹۶ وارد فاز صعود شد و در هر سال گام بلندی به سمت سطوح جدید برداشت و متناسب با آن نیز حاشیه سود شرکت افزایش مییافت.
شایان ذکر است که این شرکت برای فصل اول سال ۹۹ فروش ۴۰ هزار میلیارد ریالی را پیش بینی کرده است.
«فخوز» در سالهای ۹۶ و ۹۷ به ترتیب با حاشیه سود خالص ۲۳ و ۲۸ درصدی فعالیت میکرد و بر اساس صورتهای مالی دوره ۹ ماهه سال ۹۸، حاشیه سود خالص در محدوده ۲۲ درصد قرار دارد. در صورتی که ۲۳ درصدی را ملاک قرار دهیم، انتظار میرود این فولادساز در سال ۹۸ سود خالص ۳۶ هزار میلیارد ریالی به بار نشانده باشد که به ازای هر سهم حدود ۱۹۰۰ ریال میشود. «فخوز» در سال ۹۷ برای هر سهم ۱۲۲۶ ریال سود شناسایی کرده بود.
چندی پیش آبسیم پلاس در خصوص معاملات «فخوز» در بازار سرمایه نظرسنجی برگزار کرد که بر اساس آن، ۵۶ درصد از ۱۹۹۵ نفر شرکت کننده در نظرسنجی، اعلام موقعیت فروش در این سهم را کردند.
نکته قابل توجه این است که در معاملات امروز «فخوز» تا نزدیکیهای صف خرید حرکت کرده و در مجموع، از ابتدای سال جاری تا به امروز فقط ۷ درصد در مجموع رشد قیمت داشته است. این در حالی است که در همین مدت شاخص کل ۲۵ درصد افزایش به خود دیده است.
با در نظر گرفتن شکست قدرتمند مقامت شش ساله و پولبک که دیده میشود، میتوان نتیجه گرفت که مقاومت به حمایت تبدیل شده است. با توجه به موج شماری الیوت، به نظر میرسد پایان موج چهارم را نمودار طی کرده و قرار گرفتن اندیکاتورها نشان دهنده صعود سهم است.