مهندس امیر مسعود هراتیان مدیر عامل شرکت فولاد هرمزگان ضمن تأیید این خبر گفت: رکورد بدست آمده با ریخته گری مجموع 1007 ذوب طی 67 سکونس حاصل گردید که با توجه به در دسترس بودن 28 روز کاری برای تولید در دی ماه، متوسط ذوب ریخته گری روزانه به میزان 35.8 ذوب در هر روز بوده است که از این لحاظ نیز یک رکورد محسوب میگردد.
وی رکورد پیشین تناژ تولید اسلب در این شرکت را مربوط به مهرماه سال جاری و به میزان 117 هزار و 273 تن ذکر کرد و با بیان این مطللب که در این ماه افزایش تولید 875 تنی را شاهد هستیم، تصریح کرد: نکته حایز اهمیت این است رکورد مهرماه بر اساس ریختهگری 1024 ذوب بدست آمده است در حالیکه در دی ماه رکورد بدست آمده براساس ریخته گری 1007 ذوب حاصل شده است که این موضوع بیانگر افزایش راندمان فولادسازی و ریخته گری و در واقع محصول رویکرد کلان سازمان به اولویت های بهره وری محیط زیست و مدیریت پسماند می باشد.
مدیرعامل فولاد هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: این رکورد با محدودیت موجود در گاز در روزهای ابتدایی ماه بدست آمد که کارکنان تلاشگر ناحیه با استفاده از این فرصت به انجام برخی فعالیتهای نت پیشگیرانه و تعمیراتی همت گماردند.
دست یابی به رکورد ماهانه در کوره شماره یک به میزان 505 ذوب و تعداد ذوب تخلیه شده در دهم دی ماه به میزان 43 ذوب از دیگر دستاوردهای اخیر کارکنان تلاشگر فولاد هرمزگان بود که مهندس هراتیان ضمن اشاره به آنها تصریح کرد: با توجه به تولید بدست آمده در این ماه پارامترهای فرآیندی نیز به استانداردهای تعیین شده رسید. به نحوی که در این ماه پاور آن تایم (Power ON time) کورههای قوس الکتریکی به عدد 54.3 دقیقه به ازای هر ذوب رسید و زمان تخلیه تا تخلیه (tap to tap) کورهها نیز 75.5 دقیقه بدست آمد.
وی در ادامه از کاهش روزافزون میزان مصرف انرژی به ازای اسلب تولیدی در این دی ماه به عدد 675.9 کیلووات ساعت خبر داد و گفت: رکور قبلی در این رابطه مربوط به شهریورماه سال جاری بوده است. ضمن اینکه زمان کل ذوب از تخلیه تا پایان ریخته گری با کاهش مناسبی نسبت به میزان مصرف قبل (148.9 دقیقه در مردادماه) به عدد 144.3 دقیقه در این ماه رسید.
مهندس هراتیان با تأکید بر اینکه موفقیتهای اخیر فولاد هرمزگان فقط به تولید محدود نشده است تصریح کرد: در دی ماه درصد توقفات اضطراری و
تأخیر نیز در مجموع به میزان 7.2 درصد کاهش داشته است که این امر بیانگر نگاه ویژه مدیریت و کارکنان نسبت به موضوع افزایش بهره وری، آماده بکاری تجهیزات، انجام موفقیت آمیز نت پیشگیرانه و برنامه ریزی های دقیق می باشد.
مدیر عامل فولاد هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت تولید محصول بر اساس سفارش مشتری افزود: دیگر رکورد بدست آمده در این ماه تولید 99.8 درصد از تناژ تولید مطابق آنالیز سفارش مشتری بوده است که رکورد پیشین مربوط به مردادماه با 99.57 درصد بود.
مهندس هراتیان در بخش پایانی سخنان خود گفت: بی گمان بدست آمدن مجموع این رکوردها حاصل فعالیت و تفکر کار تیمی در سازمان می باشد؛ که امیدواریم با ادامه این روند و انسجام هرچه بیشتر تا پایان سال جاری به رکوردها و دستاوردهای بهتری نیز دست یابیم.
شرکت فولادهرمزگان بعنوان پیشرفته ترین کارخانه فولادکشور، با ظرفیت تولید سالانه 1.5 میلیون تن تختال، در مجاورت سواحل نیلگون خلیج همیشه فارس قرار دارد.