به گزارش می متالز، احمد علیرضابیگی عصر امروز در نشست خبری با رسانههای استان، با اشاره به مشکلات بوجود آمده از جانب خصوصی سازیهای نادرست دولت، اظهار داشت: مقابله با خصوصی خواری خیلی انرژی زیادی برد، مثلا در ماجرای شرکت بزرگ هپکو اراک که به دولت بازگشت، دولت باید مسئولانه عمل میکرد و نابسامانیها را رفع میکرد ولی برخورد مسئولانه نداشت و مشکلات قبلی توسط خود دولت ادامه یافت.
وی با انتقاد از اینکه سوابق مدیر هپکو نشان میداد که مدیریت همه شرکتهای ورشکسته از جمله ارج و بلا و... برعهده او بوده است، گفت: اصلا تخصص و سوابق مدیر منسوب شده، ورشکسته کردن و تعطیلی کارخانجاتی است که مدیریت کرده است.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در مورد بازگرداندن ماشین سازی از روند خصوصی سازی غلط هم توضیح داد و افزود: دولت اراده ای نداشت که خصوصی سازی ماشین سازی برگردد، با اقدامات ما و اثبات تخلفات رخ داده در ماشین سازی، وادار شد، لذا نتیجه آن تاکنون مثبت نبوده است.
وی خاطرنشان کرد: تلاش کردیم تا این مجموعه بزرگ را از دست قربانعلی فرخزاد خلاص کنیم ولی پس از آن، ماشینسازی به ماجرای دولت و صندوق بازنشستگی فولاد گرفتار شد.
بیگی با اشاره به اینکه واگذاری به صندوق فولاد بابت رد دیون و یک واگذاری صوری بود که مدارک آن را منتشر کردم، افزود: در نامه ای که اوایل واگذاری به صندوق فولاد نوشتم، آنها جواب دادند که حقوق مالکانه ای در مورد ماشین سازی نداریم و نامه آن موجود است.
وی با بیان اینکه سازمان خصوصی سازی در این مورد جوابگو نشد و گفت سهام شرکت ماشین سازی متعلق به دولت است، ادامه داد: بعد از خلع ید از قربانعلی به دلیل عدم اراده اصلاح وضعیت از سوی دولت، این شرکت را به صندوق بازنشستگی فولاد برگرداند. قبلا صندوق فولاد حقوق مالکانه ماشینسازی را قبول نکرده بود ولی امروز دیده که شرایط به نفعش است و می تواند منافع زیادی از قبال زمین و گرانی دلار و... بدست آورد، بر ماشینسازی خیمه زده که غیرقانونی است.
منتخب مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس یازدهم، با بیان اینکه در یک جلسه در وزارت کار، تعاون در حضور میرهادی قرهسید معاون حقوقی وزیر، اثبات کردم که واگذاری به صندوق فولاد قانونی نیست ولی نمایندگان صندوق به دلیل منافع زیاد، گردن ننهادند.
وی تصریح کرد: در این موضوع قوه قضاییه ورود یافت و هیات واگذاری و هیات وزیران بدهی فولاد را دادند و به دولت بازگرداندند. جالب اینجاست که صندوق فولاد که به خصوصی سازی وکالت تام داده بود تا از طرف آنها واگذار کند، ابتدا به فرخزاد واگذار شد و با استناد به آن وکالت، این بار به دولت بازگرداند و دولت مالک ماشین سازی است.
بیگی با تاکید بر اینکه ماشینسازی هرچه زودتر باید به سازمان گسترش و ایدرو بازگردد، اضافه کرد: بر اساس توافق نامه، ایدرو 9 ماه فرصت نوسازی و بهسازی دارد تا پس از آن اقدام به واگذاری و خصوصی سازی شود.
وی ابراز داشت: سوال ما از ایدرو این است که در اثبات حقوق مالکانه چه کرده اید؟ چراکه اکنون صندوق بازنشستگی فولاد متصرف در اموال عمومی محسوب میشود و اگر ایدرو سراغ اموالش در ماشینسازی نرود، به اتهام قصور در نگهداری اموال دولتی، هر دو مقصر خواهند بود.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس دهم، تاکید کرد: ایدرو دو هفته وقت خواسته تا اقدامات قانونی این انتقال را انجام داده و تحویل بگیرد که اگر نشد، علیه صندوق فولاد و ایدرو اعلام جرم میکنم که این مهلت دو هفتهای از دو روز گذشته آغاز شده است.