تاریخ: ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۳۰
بازدید: ۲۲۴
کد خبر: ۹۹۰۶۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

پرداخت بیش از هزار و ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات به واحدهای تولیدی گیلان

می متالز - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از پرداخت یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی استان در سال گذشته خبر داد.
پرداخت بیش از هزار و ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات به واحدهای تولیدی گیلان

به گزارش می متالز، فرهاد دلق پوش روز چهارشنبه درجلسه کارگروه رفع موانع تولید استان در رشت افزود: سهم استان از تسهیلات رونق تولید یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بود اما افزون بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به واحدهای تولیدی استان پرداخت شد.

وی اضافه کرد: جایگاه گیلان با پرداخت یک هزار و ۵۹۹ فقره تسهیلات از نظر تعداد در جایگاه سوم و  از لحاظ مبلغ در رتبه سیزدهم کشور است.

وی اظهار داشت : با پرداخت این تسهیلات و اقدامات دیگر انجام شده ۴۱۷ واحد راکد و تعطیل در سال گذشته به چرخه تولید بازگشتند.

دلق پوش همچنین از صدور ۱۱۵ فقره کارت بازرگانی جدید در گیلان در سال گذشته خبر داد و گفت : کارشناسان حوزه توسعه تجارت خارجی این سازمان علاوه بر انجام هفت هزار و ۷۰۶ فقره ثبت سفارش کالا در طول سال گذشته با حضور در  اغلب واحدهای صنعتی مستعد،  راهکار و مشاوره لازم را برای جذب سهم بازارهای بین المللی به مدیران واحدهای صنعتی ارائه و ساز و کار آن را به صورت پایه و حرفه ای برای آنها فراهم کردند.

وی گفت: همچنین سال گذشته ۵۷۹ میلیون دلار صادرات از گیلان انجام شد که این میزان از برنامه هدفگذاری شده بیشتر است.

وی با بیان اینکه میزان سرمایه گذاری صنعتی در سال گذشته نسبت به سال ۹۷ رشد دو برابری داشته است، تصریح کرد: بیش از ۱۶۰ پروانه بهره‌برداری برای فعالیت صنعتی و تولیدی در سال گذشته در استان صادر شد که با سرمایه گذاری بیش ازیک هزار و ۶۰۰میلیارد تومانی در بخش صنعت شاهد تحقق شعار سال «رونق تولید» در این بخش بوده ایم.

وی اشتغال آفرینی در حوزه صنعت را حائز اهمیت دانست و گفت: در سال گذشته با شروع فعالیت ۱۶۰ کارخانه جدید در گیلان بیش از ۲ هزار و ۵۶ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شدند و زمینه اشتغال قریب به سه هزار نفر نیز به طور غیر مستقیم در  زنجیره این واحدهای صنعتی فراهم شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت  گیلان در ادامه به صدور ۱۳۲ فقره معافیت گمرکی انواع ماشین آلات و مواد اولیه صنعتی در سال گذشته  به عنوان یکی دیگر از اهرم های حمایتی در بخش تولید اشاره و تصریح کرد: پس از استعلام از مرکز ساخت داخل صنایع ماشین سازی و تجهیزات در صورت عدم ساخت مشابه داخلی، نسبت به ورود آنها با درخواست سرمایه‌گذار صنعتی موافقت می شود.

وی ادامه داد: این ماشین آلات برای ورود به کشور از پرداخت عوارض گمرکی معاف می‌شوند که تا کنون مجوز ۹۹ فقره دستگاه صنعتی و ۳۲ فقره مواد اولیه برای  نصب و کاربرد در کارخانجات با نظارت این سازمان صادر شده است.

عناوین برگزیده