به گزارش می متالز، سیامک بهنام اظهار کرد: سال 98 با وجود تحریمهای ظالمانه توانستیم به توفیقهای خوبی در خرید تجهیزات و نصب و راه اندازی آنها دست یابیم.
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاهها به انعقاد قراردادهای ساخت یک رادار MSSR با پژوهشکده دانشگاه صنعتی اصفهان و همچنین طرح توسعه شبکه VSAT به عنوان پشتیبان بسترهای مخابراتی در سال گذشته اشاره کرد.
وی با اشاره به خریداری سامانه سوئیچینگ برای 6 فرودگاه از شرکتهای دانش بنیان داخلی، گفت: سال گذشته قرارداد توسعه شبکه ATN نیز منعقد شد که در سال جاری پیگیری اجرا و نصب و بهره برداری از قراردادهای فوق جزو برنامه های اصلی است.
وی از انعقاد قرارداد ساخت بالابر و پلکان برای دسترسی آسان تر به 9 سایت راداری خبر داد و افزود: سال 98 شاهد نصب سامانه رادار کوشک بزم و فرودگاه بندرعباس با همت و تخصص کارشناسان اداره رادار و اتوماسیون اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی و اداره الکترونیک فرودگاه بندرعباس بودیم که رادار کوشک بزم عملیاتی شده و رادار فرودگاه بندرعباس در انتظار وارسی پروازی است.
وی اضافه کرد: همچنین با همت و تلاش متخصصان الکترونیک اداره کل فرودگاه مهرآباد، سامانه سوئیچینگ برج آن فرودگاه نصب، راه اندازی و عملیاتی شد.
بهنام همچنین با اشاره به قرارداد خریداری 75 دستگاه Xray عنوان کرد: با وجود اعمال تحریم ها، سال گذشته 12 دستگاه Xray تحویل و به فرودگاه ها جهت نصب و راه اندازی ارسال شد.
وی ادامه داد: تعداد 10 دستگاه هم در حال ترخیص و تحویل است و مابقی آنها نیز پس از تحویل به فرودگاه های مورد نظر ارسال و نصب و راه اندازی خواهند شد.
وی بیان کرد: همچنین خریداری 50 دستگاه گیت وی در مرحله مناقصه و بازگشایی پاکات فنی است و تامین دستگاههای بازرسی با فناوری جدید نیز در مرحله مناقصه قرار دارد.
وی افزود: سال گذشته قرارداد ساخت یک دستگاه DME با صنایع الکترونیک صاشیراز منعقد شد که امسال تحویل و تستهای آزمایشی آن انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: همچنین سال گذشته DVOR فرودگاه های بندرلنگه و ابوموسی نصب شد که آماده commissioning و وارسی پروازی است.
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی اظهار کرد: اقدامات civil work نصب سامانه های ILS/DME فرودگاه های رشت و بندرعباس در حال انجام است و پیشرفت نسبتا خوبی داشته است.
وی از ارسال سامانه ILS/DME خریداری شده به فرودگاه مشهد در هفته جاری جهت برنامه ریزی و اجرای civil work و مقدمات نصب آن خبر داد.
وی افزود: در دو سال گذشته 28 سایت CNS در مقابل فراتاخت ولتاژ و صاعقه حفاظت شد و مناقصه حفاظت 29 سایت دیگر نیز انجام و قرارداد مبادله شده که امسال نصب تجهیزات مربوط انجام خواهد شد، با انجام این پروژه تقریبا تمام سامانه های CNS در کل کشور به سیستم ارتینگ و هم پتانسیل سازی و surge arrester مجهز خواهند شد.
وی با اشاره به اجرای موفق دو طرح پژوهشی شامل برقراری ارتباط hotline مرکز کنترل با فرودگاه ها از طریق VOIP و نرم افزار طرح های پروازی، عنوان کرد: فاز اول پروژه سامانه الکترونیک استریپ در سال گذشته انجام و جهت تست عملکرد تحویل همکاران مراقبت پرواز در مرکز کنترل شد.
وی افزود: همچنین سال گذشته 33 هزار و 126 نفر ساعت دوره آموزشی پودمانی در قالب 72 دوره برای کارکنان ATSEP سراسر کشور برگزار شد و اداره آموزش و تحقیقات اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی رتبه نخست کشور را در این زمینه کسب کرد.
بهنام درباره اولویت برنامه های اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی در سال 99، گفت: انجام پروژه های ناتمام و پیگیری اجرای مفاد مناقصات نهایی شده، از اولیت های امسال ما است.
وی اعلام کرد: امسال برای راه اندازی سامانه های DVOR/DME فرودگاه های بندرلنگه، ابوموسی و کرمان و نصب و راه اندازی سامانه های ILS/DME فرودگاه های بندرعباس، رشت و مشهد و نیز پیگیری تکمیل ساختمان و جاده دسترسی سایت رادار تنگریز شیراز جهت آغاز عملیات نصب و راه اندازی رادار اپروچ خریداری شده برنامه ریزی کردهایم.
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی از برنامه ریزی برای نصب و راه اندازی سامانه سوئیچینگ اپروچ فرودگاه مهرآباد در سال جاری خبر داد و افزود: با بررسی های فنی انجام شده و موافقت اداره های کل عملیاتی ستادی و فرودگاه مهرآباد و تاکید مدیرعامل شرکت و همچنین معاون عملیات هوانوردی، همزمان تجهیزات مربوط به اتوماسیون آریا مطابق با درخواست های موجود به روزرسانی شده تا امکان انتقال ارایه سرویس از اتوماسیون ریتیون به آریا فراهم و اجرا شود.
وی ادامه داد: امسال نصب و راه اندازی 6 سامانه سوئیچینگ تولید داخل در فرودگاه های کشور برنامه ریزی شده و همچنین 14 کنسول در فرودگاه های فاقد سیستم نصب میشوند.
مدیرکل ارتباطات و ناوبری هوایی سرکت فرودگاه ها گفت: در شرایط بحران کرونا تمرکز ویژه ای بر آموزش و پژوهش و برگزاری دوره های آموزش از راه دور برای کارکنان اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی داریم و برای بازنگری در آیین نامه ها و نظام نامه اداره کل هم برنامهریزی کردهایم.
بهنام اضافه کرد: با توجه به شرایط اقتصادی ناشی از تاثیر بیماری کرونا در سطح جهان و ایران و به ویژه متاثر شدن صنعت هوانوردی از این موضوع و احتمال زمانبر بودن آن، اولویت برنامه های سال جاری کاهش هزینه ها خواهد بود که لازم است با بررسی وظایف محول شده و ارایه راهکارهای مناسب در جهت اجرای آنها، همچون گذشته در این مقطع نیز یاری رسان شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران باشیم.
بهنام با اشاره به تاثیر بحران کرونا بر ماموریتهای بررسی های دوره ای و همچنین نصب تجهیزات CNS و اجرایی شدن قراردادهای منعقد شده، عنوان کرد: اولویت برنامه های اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی در پساکرونا پیگیری جدی و برنامهریزی در اجرای پروژه های ناتمام و آغاز اجرای قراردادهای منعقد شده توسط شرکت های برنده مناقصه است.