تاریخ: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۰۲
بازدید: ۲۹۱
کد خبر: ۱۰۱۷۲۲

بارگیری روزانه ۵۰۰۰ کامیون کالای اساسی از بنادر

می متالز - مدیرکل سازمان راهداری با تاکید بر این‌که هیچ محدودیتی به لحاظ انبار و حمل یکسره کالای اساسی در بندر چابهار نداریم، گفت: هم‌اکنون ۸ بندر کشور درگیر واردات کالای اساسی هستند.
بارگیری روزانه ۵۰۰۰ کامیون کالای اساسی از بنادر

به گزارش می متالز، غلامحسین دغاغله  اظهار کرد: هم‌اکنون سه فروند کشتی حامل کالای اساسی در بندر چابهار پهلوگیری کرده و در حال تخلیه هستند. از این کشتی‌ها 2 فروند هرکدام حامل 66 و 67 هزار تن گندم و یک فروند فروند کشتی حاکل 70 هزار تن جو هستند.

وی تصریح کرد:‌ تخلیه این کشتی‌ها از 11 اردیبهشت ماه به 2 روش انجام می‌شود؛‌یک روش حمل مستقیم یا یکسره که ایده‌ال ما هم است برای اولین بار در بندر چابهار طی اسفند 98،‌ فروردین و ادریبهشت امسال در حال انجام است که آنرا ادامه خواهیم داد.

وی با یادآوری این‌که پیش از این حمل یکسره بار در بندر امام خمینی (ره) انجام شده بود، افزود:‌ حدود 40 درصد کالای اساسی که به بندر چابهار می‌آید به صورت مستقیم یا یکسره حمل شده است. 60 درصد نیز حمل به انبار بوده است.

وی بیان کرد:‌ روش دوم نیز همانگونه که اشاره شد حمل به انبار است که در بندر چابهار دو نوع انبار در محوطه بندر و تعدادی انبار طریق‌القدس در خارج از بندر داریم که کالا به آنجا حمل می‌شود.

مدیرکل دفتر حمل کالا سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با تاکید بر این‌که آهنگ تخلیه کالای اساسی در بندر چابهار طبیعی است و مشکلی در این زمینه نداریم، اضافه کرد: با توجه به رصد مداوم روزانه در 7 بندر کشور،‌ خوشبختانه هیچ مشکلی نداریم.

دغاغله تاکید کرد:‌ هیچ محدودیتی به لحاظ انبار یا حمل یکسره در بندر چابهار نداریم.

وی با یاداوری این‌که از بندر امام خمینی (ره) هم‌اکنون گندم،‌ ذرت،‌ کنجاله سویا در حال حمل است،‌ اظهار کرد:‌ دو فرورند کشتی حامل کالای اساسی در بندر امام در حال تخلیه،‌ بارگیری و حمل به مقاصد داخلی است. همچنین در بندر شهید رجایی 2 فروند کشتی گندم (60 هزار و 66 هزار تنی) داریم که از 3 روز پیش تخلیه آنها شروع شده و آهنگ حمل نیز طبیعی است.

وی ادامه داد:‌ در بنادر امام خمینی (ره) و شهید رجایی 3 فروند کشتی‌ حامل برنج داریم که بار آنها تخلیه و در حال انتقال به انبارهاست.

مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی با یادآوری این‌که در بنادر امیرآباد و انزلی کشتی‌های حامل گندم و ذرت در حال تخلیه و بارگیری هستند،‌ افزود:‌ در بندر امام به طور میانگین روزانه 2000 کامیون (با تناژ 24 تن)،‌ در بندر شهید رجایی روزانه 700 کامیون، در بندر امیرآباد 350 تا 370 کامیون، در بندر انزلی روزانه (150 تا 160 کامیون) و در بندر چابهار نیز روزانه 300 کامیون کالای اساسی بارگیری و به مقاصد داخلی حمل می‌شود.

استفاده از ظرفیت تمام بنادر برای تامین کالای اساسی

دغاغله با یادآوری این‌که همیشه یک خواسته داشتیم که از همه ظرفیت‌های بنادر کشور استفاده کنیم، اظهار کرد:‌ قبلا هاب غلات کشور بندر امام بود اما از اسفند سال گذشته با تقاضای سازمان بنادر و دریانوردی و تدبیر ستاد تنظیم بازار کشور از ظرفیت تمام بنادر کشور برای تامین کالای اساسی استفاده شد.

وی گفت: هم‌اکنون 8 بندر درگیر واردات کالای اساسی شده‌اند و در بنادر انزلی،‌ نوشهر و ... کشتی‌های با تناژ پایین پهلوگیری و در بنادری مانند شهید رجایی،‌ امام و... کشتی‌ها با تناژ 60 هزار تن به بالا پهبوگیری می‌کنند. به خصوص بندر چابهار بر اساس دستور رهبر معظم انقلاب  و تکلیف دولت امسال در بحث کالای اساسی نقش پر رنگی داشته است. 

وی بیان کرد: بعد از بندر امام در میزان ورود کالای اساسی،‌ بندر چابهار قرار دارد که اتفاق بی نظیری است.

وی همچنین در خصوص کامیون‌داران گفت: مشکلات کامین‌داران مشکلات خودمان است و جلسات مکرری را برای رفع مسائل برگزار می‌کنیم. در شرایط کرونایی هم پیگیر مشکلات و مسائل هستیم. خوشبختانه کامیون داران لبیک گفته‌اند و در شرایط خاص کشور واقعا همراهی کرده‌اند.

منبع: تین نیوز
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین