تاریخ: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۵۰
بازدید: ۲۰۷
کد خبر: ۱۰۲۹۸۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رییس سازمان صنعت قم:

۲۰ واحد صنعتی قم به تولید کالاهای بهداشتی می‌پردازند

می متالز - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: به‌منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا در استان،‌ ظرفیت ۲۰ واحد صنعتی برای تولید کالاهای بهداشتی موردنیاز کادر درمان و مردم مورد استفاده قرار گرفت.
۲۰ واحد صنعتی قم به تولید کالاهای بهداشتی می‌پردازند

به گزارش می متالز، محمود سیجانی، بیان کرد:‌ پس از شیوع ویروس کرونا نیاز به اقلام بهداشتی توسط مراکز درمانی و قشرهای مختلف مردم قم با افزایش چند برابری همراه شد، در همین رابطه سازمان صنعت، معدن و تجارت به میدان آمد و با شناسایی و به‌کارگیری ظرفیت‌ واحدهای صنعتی که در تولید این محصول‌ها فعال بود برای تامین نیاز استان اقدام‌های لازم را انجام داد.

وی افزود: به همین منظور ظرفیت تولید واحدهای مرتبط شناسایی و کار نظارت بر نحوه فعالیت آن‌ها برای تامین نیاز کادر درمان و مردم استان به اقلام بهداشتی آغاز شد، که در این خصوص صنعتگران ۶ واحد تولیدکننده ماسک، ۹ واحد تولیدکننده ژل و محلول‌های ضدعفونی‌کننده، ۲ واحد تولیدی دستکش یک‌بارمصرف و سه واحد تولیدکننده لباس بیمارستانی با تمام توان وارد میدان شدند.

وی ادامه داد: همچنین ظرفیت واحدهایی که هم‌اکنون درزمینهٔ تولید محصول‌های بهداشتی موردنیاز فعال نیست اما این توانایی را دارد،‌ شناسایی و مورد ارزیابی قرار گرفت و برای تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدکننده اقلام بهداشتی، واحدهای صنعتی پشتیبان درنظر گرفته شد تا مسیر تولید محصول‌های موردنیاز کادر درمان و مردم در قم،‌ تحت کنترل و نظارت باشد.

سیجانی گفت: اکنون ظرفیت تولید مواد ضدعفونی و بهداشتی در قم با رشد چشمگیری مواجه شده است و علاوه بر پاسخگویی به نیاز استان توان صادرات این محصولات را نیز داریم.

وی بیان کرد: آمار و اطلاعات سطح تولید استان در حوزه اقلام بهداشتی به‌صورت مستمر توسط کارشناسان سازمان صنعت قم رصد و برای حل مشکل‌ واحدهای تولیدکننده این اقلام به‌خصوص در حوزه تامین مواد اولیه،‌ برنامه‌ریزی می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاه‌ها همچون دانشگاه علوم پزشکی و تعزیرات حکومتی بر نحوه توزیع اقلام بهداشتی در سطح استان نظارت کرده و با متخلفان برخورد قانونی لازم را دارند.

ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی‌ماه ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان بیش از ۴۹ هزار و۵۶۲ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در ۲هزار و ۲۱۷ واحد صنعتی و صنایع معدنی برای ۵۶ هزار و ۱۲۳ تن فرصت اشتغال ایجادشده است.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت