به گزارش می متالز، محسن دارابی افزود: این معادن شامل مرمریت، فلدسپات، سنگ لاشه، سیلیس و بیتومین هستند که استخراج سالانه آنها ۳۵۰ هزار تن برآورد می شود.
وی اظهار داشت: این معادن که در شهرستانهای کرمانشاه، اسلامآبادغرب، کنگاور، سنقر و کلیایی و گیلانغرب قرار دارند، برای ۴۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی کردند.
دارابی، احیا واحدهای تولیدی را یکی از برنامه های اصلی سازمان صنعت، معدن و تجارت دانست و گفت: ۱۴۴ واحد صنعتی و معدنی استان با سرمایهگذاری بیش از هفت هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال امسال احیا میشود.
وی افزود: برای احیا و تقویت این واحدها ۶ هزار و ۲۴۸ میلیارد تومان سرمایهگذاران هزینه می کنند و بیش از هزار و ۵۷۹ میلیارد تسهیلات ریالی و ۱۶۰ میلیون یورو پرداخت و تامین میشود.
رییس سازمان صمت کرمانشاه عنوان کرد: با این حجم از سرمایه گذاری در مجموع برای سه هزار و ۱۷۹ نفر اشتغال جدید ایجاد و شغل ۶ هزار و ۲۴۲ نفر تثبیت می شود.
به گفته دارابی، با احیا این واحدها ۳.۷ میلیون تن ظرفیت تولید استان تثبیت و ۱۰ میلیون تن دیگر به این ظرفیت افزوده میشود.
وی برگزاری نشست های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در احیا واحدهای تولیدی را بسیار موثر دانست و گفت: سال گذشته ۱۱۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد که از هزار و ۳۸۵ مصوبه بیش از ۷۹ درصد آن عملیاتی شده است.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کرمانشاه خاطرنشان کرد: ستاد تسهیل و رفع تولید تنها مربوط به رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی نیست، بلکه علاوه بر بررسی و رفع موانع بنگاه های تولیدی، به مشکلات و موانع در حوزه های معدن، کشاورزی، گردشگری و میراث فرهنگی نیز رسیدگی می شود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یک هزار واحد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی است.