به گزارش می متالز، از مجموع پروژه های مزبور حدود 33 درصد مربوط به بخش فولاد و زنجیره مربوطه است و مس، خطوط انتقال برق به معدن و راهسازی برای معادن هریک سهم حدود 15 درصدی دارند.
پروژه تولید بیلت (شمش فولادی) به ظرفیت 1.2 میلیون تن در استان هرمزگان که مربوط به فولاد کاوه جنوب کیش (شرکت کاوه پارس) است که در فاز 2 اجرا می شود، با سرمایه گذاری 571 میلیون دلاری بالاترین حجم سرمایه گذاری در بین پروژه های این فهرست را به خود اختصاص داده است.
پروژه های یاد شده در سطح 12 استان کشور در دست اجرا قرار دارد که بیشترین سهم مربوط به استان سمنان با سه پروژه و استانهای یزد، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، و کرمان هرکدام با دو پروژه در جایگاه بعدی قرار دارند.
همچنین استانهای هرمزگان، فارس، خوزستان، خراسان جنوبی، قزوین، آذربایجان غربی و گلستان نیز هرکدام یک پروژه مربوط به بخش معدن وصنایع معدنی دارند.
ایمیدرو سال گذشته 32 پروژه با ارزش سرمایه گذاری چهار میلیارد و 552 میلیون و 26 هزار دلار در دستور کار داشت.
پیش بینی شده در دوره 1402- 1398 در مجموع 104 پروژه توسط سازمان ایمیدرو به همراه شرکت های زیر مجموعه و تابعه به ارزش 16 میلیارد و 436 میلیون دلاردربخش معدن و صنایع معدنی به بهره برداری برسد.
صادرات بخش معدن و صنایع معدنی در سال 1397 بالغ بر 9 میلیارد و 226.1 میلیون دلار به وزن 57 میلیون و 707.8 هزارتن ثبت شد.
آمارهای پیشین گویای آن است که بخش معدن و صنایع معدنی سهم 21 درصدی از ارزش صادرات غیرنفتی را به خود اختصاص داده و پیش بینی شده به سطح یک چهارم ارزش کل صادرات غیرنفتی ارتقا یابد.