تاریخ: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۱:۴۳
بازدید: ۲۳۸
کد خبر: ۱۰۸۵۴
سرویس خبر : آهن و فولاد
کارشناس اقتصادی:

دستیابی به رتبه اعتباری سه نقش مهمی در جذب سرمایه های خارجی دارد

می متالز - یک کارشناس اقتصادی معتقد است: جمهوری اسلامی با برخورداری از ذخایر عظیم گاز و معادن شرایط لازم را برای کاهش ریسک اعتباری از رقم پنج فعلی به سه دارد تا زمینه ساز جذب سرمایه های خارجی شود.
دستیابی به رتبه اعتباری سه نقش مهمی در جذب سرمایه های خارجی دارد

به گزارش می متالز، باقر دزفولی روز یکشنبه (15بهمن ماه) در نشست تخصصی «ناگفته ها... فولاد ایران نگاهی به گذشته ، چشم انداز آینده» در محل سندیکای لوله و پروفیل فولادی ایران اظهار داشت: کاهش ریسک اعتباری می تواند در تنزل هزینه های تامین مالی ( فاینانس ) خارجی نقش مهمی داشته باشد .
وی افزود: بر اساس سند چشم انداز 1404 دستیابی به ظرفیت 55 میلیون تن هدفگذاری شده، اما پیش بینی می شود در افق مزبور به سطح تولید 25 تا 30 میلیون تن فولاد خام برسیم.
دزفولی بر پایه آمار انجمن تولید کنندگان فولاد ایران موضوع افت صادرات محصولات فولادی را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: 9 ماهه امسال ( منتهی به آذر ) 16 میلیون تن تولید فولاد صورت گرفته که یک میلیون و 75 هزار تن آن در قالب محصولات فولادی صادر شده و نسبت به دوره مشابه در سال 95 افت 29 درصدی دارد .
وی اضافه کرد: امروز آمریکا برای حمایت از صنعت فولاد خود قوانین ضد دامپینگ را به مورد اجرا گذاشته و این امر برای پشتیبانی از صنایع داخلی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطرنشان ساخت: چنانچه هدف افق چشم انداز برای صنعت فولاد تحقق پیدا کند، باید نسبت به بازاریابی و صادرات تولیدات برنامه ریزی داشته باشیم، زیرا دپو محصولات در واحد های تولیدی گره ای از این صنعت باز نخواهد کرد.
بر اساس گزارش انجمن تولید کنندگان فولاد ایران، در مدت 9 ماهه سال 96 تولید فولاد میانی (خام) به رقم 16 میلیون و 73 هزار تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه در سال 95 رشد 16 درصدی را نشان می دهد.
بر پایه جداول آماری انجمن مزبور، در 9 ماهه امسال (منتهی به آذر) میزان صادرات فولاد میانی (خام ) چهار میلیون و 614 هزار تن شد، در حالی که در دوره مشابه پارسال 2 میلیون و 565 هزار تن به ثبت رسیده بود.
دزفولی گفت: امروز چین و هند پیشتاز در بازار فولاد جهان هستند و در منطقه ایران پس از ترکیه قرار دارد، اما باید در صنعت فولاد فعالیت رقبا را به شکل جدی مورد توجه قرار داد.
بر اساس آمار انجمن جهانی فولاد، جمهوری اسلامی در سال 2017 تولید خود را با 21.4 درصد رشد از 17 میلیون و 895 هزار تن در سال 2016 به 21 میلیون و 726 هزار تن رساند که همین مسئله سبب ارتقا یک پله ای رتبه کشور از سکوی چهاردهم در سال 2016 به سکوی سیزدهمین شد.

منبع: ایرنا
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین