تاریخ: ۱۹ تير ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۵:۰۰
بازدید: ۱۶۸
کد خبر: ۱۱۶۳۶۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
ضرورت همکاری با دانش بنیان ها 9/ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

ضرورت اعتماد متقابل صنعت خودروسازی و مجموعه های دانش بنیان/ توسعه صنعت خودرو منجر به رشد اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری می شود/ خودروسازان با همکاری دانش بنیان ها زمین گیر نمی شوند

می متالز - عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: شرکت های دانش بنیان و خودروسازان برای همکاری باید اعتماد یکدیگر را جلب کنند تا شرکت های خودروسازی مصمم به همکاری های مشترک با دانش بنیان ها شوند.
ضرورت اعتماد متقابل صنعت خودروسازی و مجموعه های دانش بنیان/ توسعه صنعت خودرو منجر به رشد اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری می شود/ خودروسازان با همکاری دانش بنیان ها زمین گیر نمی شوند

به گزارش می متالز، علی جدی حضور شرکت های دانش بنیان در عرصه تولید و صنعت خودرو را مفید دانست و گفت: کشور نیروهای متخصص در حوزه صنعت خودرو کم ندارد و البته ظرفیت های خوبی در این زمینه وجود دارد اما با برنامه ریزی مطلوب می توان ظرفیت و تخصص موجود را در مسیری هدایت کرد که صنعت خودرو به رشد و اهدافی که برای آن ترسیم شده، برسد.

وی افزود: یکی از بخش هایی که صنعت خودرو می تواند از آن بهره مند شود، مجموعه های دانش بنیان است؛ حمایت از شرکت های دانش بنیان و ایجاد انگیزه در درون این مجموعه ها می تواند موجب پیشرفت در حوزه های مختلف علمی و فنی صنعت خودرو شود.

خودروسازان برای دانش بنیان ها ایجاد انگیزه کنند

عضو کمیسیون صنایع مجلس، همکاری شرکت های دانش بنیان با صنعت خودرو را امری اثربخش دانست و گفت: خودروسازان باید بتوانند با ایجاد انگیزه و حمایت از شرکت های دانش بنیان آنها را در راستای نیل به اهداف دراز مدت صنعت خودرو و قطعه سازی سوق دهند و بهترین بهره برداری را از شرایط داشته باشند چرا که توسعه صنعت خودرو منجر به رشد اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری می شود.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی افزود: با استفاده از دانش بنیان ها ضمن قطع وابستگی به دانش و توان مهندسی شرکت های خارجی شاهد رونق تولیدات داخلی خواهیم بود و دیگر صنعت خودروسازی  به خاطر تحریم و سایر سیاست های مغرضانه کشورها، زمین گیر نمی شود و در مقابل شرکت های دانش بنیان به واسطه نیاز صنعت می توانند دانش خود را به روز و حتی به سمت ارتقاء آن حرکت کنند.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد