تاریخ: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۰:۳۱
بازدید: ۲۳۹
کد خبر: ۱۲۶۶۲۰
سرویس خبر : آهن و فولاد
معاون وزیر صمت:

اجازه صادرات میلگرد و شمش فولادی نمی‌دهیم

می متالز - معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از شنبه هفته آینده اجازه صادرات میلگرد و شمش فولادی را نمی‌دهیم مگر اینکه تولیدکنندگان کف عرضه را در بازار داخلی رعایت کنند.
اجازه صادرات میلگرد و شمش فولادی نمی‌دهیم

به گزارش می متالز، داریوش اسماعیلی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از معدن طلای ساریگونی قروه اظهار داشت: تولیدکنندگان باید ۶۰ درصد تولید فولاد خود را در بورس کالا وارد کنند که اگر این اتفاق بیافتد قیمت فولاد کاهش پیدا می‌کند لذا از این اهرم (عدم اجازه صادرات) استفاده می‌کنیم تا رضایت مردم جلب شود.

وی با بیان اینکه بزودی در بازار و صادرات زنجیره فولاد اتفاقات خوبی خواهد افتاد، افزود: بطور قطع قیمت‌ها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند همچنانکه قبل از عید نوروز از کاهش قیمت محصولات فولادی خام مثل ورق، میلگرد و شمش خبر دادیم که برخی باور نکرده و اقدام به خرید کردند.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: امسال نسبت به سال گذشته صادرات آلومینیم بیش از ۵۰ درصد افزایش، شمش فولادی ۲۰ درصد کاهش و میلگرد ۴۷ درصد کاهش یافته که این کاهش‌ صادرات البته از نظر ما اتفاق خوبی است ضمن اینکه تلاش کردیم سنگ صادر نکنیم.

اسماعیلی به وجود ۱۲ هزار معدن در کشور اشاره کرد و گفت: از این تعداد، حدود ۴ هزار و ۵۰۰ معدن غیر فعال است و امسال بنا گذاشته‌ایم که حداقل ۲۵ درصد یعنی بیش از یک هزار معدن را فعال کنیم که برنامه‌ریزی هم برای آن انجام شده و امیدواریم محقق شود.

وی اضافه کرد: برای امسال هماهنگ کردیم بیش از سه هزار میلیارد تومان در بخش اکتشاف، استخراج و فرآوری معدن تسهیلات پرداخت شود که اعتبارات آن مشخص شده ضمن اینکه مزیت این تسهیلات آن است که نیاز به وثیقه ندارد و خود محل معدن به عنوان وثیقه در نظر گرفته خواهد شد.

امروز در آیینی از طریق ارتباط تصویری و با حضور دکتر روحانی رییس جمهوری فاز ۲ پروژه معدن طلای ساریگونی قروه به بهره‌برداری رسید.
این پروژه توسط شرکت معدنی زرکوه در حال بهره‌برداری است و با افزایش سه هزار کیلوگرمی جدید، ظرفیت تولید طلا در این پروژه به پنج هزار کیلوگرم در سال افزایش می‌یابد.
۷۰ درصد سرمایه‌گذاری انجام شده در این طرح شرکت قزاقی و ۳۰ درصد مربوط به ایران بوده که در طرح جدید برای ۳۵۰ نفر اشتعالزایی مستقیم و در مجموع برای یک هزار و ۲۳۰ نفر اشتعال ایجاد شده است.

عناوین برگزیده