به گزارش می متالز، براساس معاملات امروز بیش از ۱۵ میلیارد و ۶۳۷ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۲۴۲ هزار و ۱۵۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.
شاخص کل (هم وزن) با چهار هزار و ۴۵۹ واحد کاهش به ۴۶۲ هزار و ۴۹۷ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با دو هزار و ۹۲۵ واحد افت به ۳۰۳ هزار و ۳۶۴ واحد رسیدند.
شاخص بازار اول ۱۴ هزار و ۸۶۷ واحد افزایش و شاخص بازار دوم ۱۴ هزار و ۶۰۷ واحد کاهش داشت.
افزون بر این در میان همه نمادها، نماد صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با چهار هزار و ۹۰۷ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با چهار هزار و ۵۲۲ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با چهار هزار و ۱۱۷ واحد، پالایش نفت اصفهان (شپنا) با یک هزار و ۷۰۳ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با یک هزار و ۶۲۹ واحد، ، پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با یک هزار و ۵۲۵ واحد، فولاد خوزستان (فخوز) با یک هزار و ۱۰۴ واحد، سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با ۹۰۴ واحد، بانک تجارت (وتجارت) با ۸۳۷ واحد، گروه مدیریت سرمایه گذاری امید (وامید) با ۸۰۱ واحد و پتروشیمی پردیس (شپدیس) با ۷۰۲ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند.
در مقابل نماد سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با دو هزار و ۶۵۰ واحد، مخابرات ایران (اخابر) با یک هزار و ۹۰۷ واحد، شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه) با یک هزار و ۲۴۱ واحد، گروه مپنا (رمپنا) با یک هزار و ۱۱۸ واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با یک هزار و ۵۴ واحد، فولاد خراسان (فخاس) با ۶۶۱ واحد، ایران خودرو (خودرو) با ۵۶۴ واحد، گروه بهمن (خبهمن) با ۴۸۰ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۴۶۵ واحد، پتروشیمی جم (جم) با ۴۶۰ واحد، پتروشیمی پارس (پارس) با ۴۱۵ واحد و سایپا (خساپا) با ۳۶۵ واحد تاثیر منفی بر شاخص داشتند.
برپایه این گزارش، امروز نماد ملی صنایع مس ایران، پالایش نفت اصفهان، ایران خودرو، فولاد مبارکه اصفهان، بانک تجارت، سایپا و پالایش نفت بندرعباس در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
گروه فرآوردههای نفتی هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروههای صنعت شد و در این گروه یک میلیارد و ۲۸۴ هزار برگه سهم به ارزش ۵۰ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال داد و ستد شد.
شاخص فرابورس نیز بیش از دو واحد کاهش داشت و بر روی کانال ۱۸ هزار و ۱۵۸ واحد ثابت ماند.
در این بازار دو میلیارد و ۸۸۴ میلیون برگه سهم به ارزش ۶۵ هزار و ۵۸۴ ریال داد و ستد شد.
امروز نمادهای پتروشیمی مارون (مارون)، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، بیمه پاسارگاد (بپاس)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا)، مدیریت انرژی تابان هور (وهور)، توسعه مسیر برق گیلان (بگیلان)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، گروه توسعه مالی مهر آیندگان (ومهان)، ویتانا (غویتا)، بیمه اتکایی ایرانیان (اتکای)، تولید برق ماهتاب کهنوج (بکهنوج)، سرمایه گذاری مس سرچشمه (سرچشمه)، بیمه معلم (ومعلم)، ذوب روی اصفهان (فروی) و پالایش نفت شیراز (شراز) تاثیر مثبت بر شاخص این بازار را داشتند.
نماد پلیمر آریا ساسول (آریا)، اعتباری ملل (وملل)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، شرکت آهن و فولاد ارفع (ارفع)، بانک دی (دی)، نیروگاه زاگرس کوثر (بزاگرس)، بیمه کوثر (کوثر)، فرابورس ایران (فرابورس)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، فولاد هرمز جنوب (هرمز)، گروه کارخانجات صنعتی تبرک (تبرک)، مجتمع صنایع لاستیک یزد (پیزد)، توسعه و عمران استان کرمان (کرمان)، نفت پاسارگاد (شپاس)، سرمایه گذاری پویا (وپویا) و بهمن دیزل (خدیزل) با تاثیر منفی بر شاخص این بازار همراه بودند.