تاریخ: ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۵:۵۷
بازدید: ۱۸۸
کد خبر: ۱۳۱۵۶۲
سرویس خبر : آهن و فولاد

دلیل افزایش قیمت میلگرد چیست؟

می متالز - رئیس اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات تهران گفت: مهم‌ترین دلیل افزایش قیمت میلگرد در کشور اشتباه دولت در قیمت گذاری‌های مواد اولیه و توزیع آن‌ها است.
دلیل افزایش قیمت میلگرد چیست؟

به گزارش می متالز، حمیدرضا رستگار رئیس اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات تهران در خصوص علت افزایش قیمت میلگرد در بازار اظهار کرد: مهم‌ترین دلیل افزایش قیمت کالا در کشور، رشد قیمت مواد اولیه و هزینه‌های تولید است که میلگرد و دیگر مصالح ساختمانی فلزی نیز از این فرآیند مستثنی نیستند.
وی افزود: مهم‌ترین مواد اولیه تولید میلگرد، شمش بیلت است که هم اکنون با افزایش قیمت و بعضا کمبود آن برای تولیدکننده‌ها مواجه هستیم.


رئیس اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات تهران بیان کرد: کمبود شمش بیلت در کشور با کمبود‌های دیگری که وجود دارد متفاوت است به این شکل که انبار‌های تولیدکننده شمش بیلت همواره مملو از این شمش‌ها است، اما شاهد تزریق آن‌ها به بازار و تولیدکننده‌های فولاد و فلزات نیستیم.


رستگار ادامه داد: متاسفانه دولت هم اکنون متولی قیمت گذاری بر روی شمش بیلت آلومینیوم همچنین میلگرد در کشور است که همین موضوع سبب عدم عرضه شمش بیلت به تولیدکنندگان میلگرد و دیگر محصولات فلزی شده است.


وی تصریح کرد: از دیگر دلایل افزایش قیمت فولاد و آلومینیم در کشور می‌توان به عرضه‌های اولیه شرکت‌ها در بازار بورس نیز اشاره کرد.


رئیس اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات تهران ابراز کرد: مجاری و نظام عرضه محصول به بازار نیز هم اکنون توسط تولید صورت می‌گیرد و متاسفانه این بخش نیز با مشکلاتی مواجه است.


رستگار با ذکر این مطلب که تولیدکنندگان میلگرد آشناییت کامل با مصرف کنندگان بزرگ دارند، مطرح کرد: با وجود اینکه تولیدکنندگان، مشتریان بزرگ میلگرد را به خوبی می‌شناسند، اما ارتباط کاری با آن‌ها وجود ندارد و دولت به اشتباه نظام توزیع را به دست گرفته است.


وی افزود: بهتر است تا دولت پای اتحادیه و تولیدکنندگان را در نحوه قیمت گذاری و توزیع کالا باز کند یا اینکه تمام این امور را به دست اتحادیه بسپارد و خود در بخش نظارت‌ها تمرکز کند.
رئیس اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات تهران در پایان اظهار کرد: در حال حاضر ساخت و ساز مسکن افت پیدا کرده و تولید میلگرد بیشتر از تقاضا آن است که با این وجود هیچ کمبودی در بازار احساس نمی‌شود.

عناوین برگزیده