تاریخ: ۰۲ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۲:۱۳
بازدید: ۲۲۳
کد خبر: ۱۳۲۲۱۹
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

خالص سازی طلای ساریگونی توسط شرکت قزاقستانی انجام می‌شود

می متالز - استاندار کردستان گفت: شرکت قزاقستانی که به استخراج معدن طلای ساریگونی می‌پردازد قول داده است که شرایط خالص‌سازی طلای این معدن را هم انجام دهد.
خالص سازی طلای ساریگونی توسط شرکت قزاقستانی انجام می‌شود

به گزارش می متالز، بهمن مرادنیا روز چهارشنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی کردستان اظهار داشت: پس از خالص سازی طلای معدن ساریگونی می‌توان از آن برای تولید طلا بهره گرفت.

وی اضافه کرد: شرکت‌های شاخص در حوزه خالص سازی طلای اروپایی به دلیل تحریم‌ها وارد این کار در ایران نمی‌شوند اما شرکت قزاقستانی خالص‌سازی طلای ساریگونی را تقبل کرده است.

مرادنیا با اشاره به اینکه شمش طلای تولیدی معدن ساریگونی با ناخالصی ۳۰ تا ۳۵ درصد به بازار عرضه می‌شد یادآور شد:‌ بانک مرکزی نیز قبول کرده است که طلای تولیدی معدن طلای ساریگونی را خریداری کند.

استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت پیگیری گردشگری سلامت گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان دفتری دراقلیم کردستان عراق راه‌اندازی کند و سیستم پزشکی اقلیم را هم مجاب کند که دفتری در استان کردستان دایر کند.

وی اظهار داشت: ارتباطات سیاسی کشورهای دیگر با عراق حفظ شده است اما ما این ارتباطات را بعد از شیوع کرونا به شدت محدود کرده‌ایم.

رییس سازمان مدیریت برنامه ریزی کردستان هم در این نشست گفت: امسال ۲۵ برنامه اقتصاد مقاومتی پیشنهاد شده است که توریسم درمانی و گردشگری پزشکی از برنامه‌های مهم و مورد تاکید است.

 بهرام نصرالهی زاده با اشاره به اینکه جذب دانشجوی خارجی ارزش فرهنگی و سیاسی دارد اظهار داشت: دانشگاه کردستان در جذب دانشجوی خارجی در کشور اول بوده است.

وی یادآور شد: اکنون ۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند و حتی از کشورهای آمریکای جنوبی نیز جدیدا برای تحصیل در این دانشگاه متقاضی شده‌اند.

نصرالهی زاده اضافه کرد: توسعه باغات مثمر در زمین‌های شیب‌دار منابع طبیعی از جمله برنامه‌های دیگر اقتصاد مقاومتی است که استان‌ کردستان اخیرا و با پیگیری‌ها به چند استان محدود در کشور اضافه شده است.

وی با اشاره به طرح آبرسانی به زمین‌های زراعی خامسان اظهار داشت: احداث ایستگاه پمپاژ ثانویه در فاز دوم اراضی خامسان شهرستان کامیاران از مخزن سد گاوشان هزار هکتار از زمین‌های این منطقه را با استفاده از اعتبارات استانی به آبی تبدیل می‌کند که کار بزرگی محسوب می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این نشست گفت: مراکز درمانی از جمله کوثر، بعثت، توحید، تامین اجتماعی و سیدالشهدایی در شهر سنندج، فجر در شهر مریوان و رازی و صلاح‌الدین در بانه مجوز برای قبول بیماران خارجی و توریسم درمانی دارند.

فرزین رضاعی اظهار داشت:‌ مراکز درمانی شهید قاضی، نور و آرا هم مجوز انجام جراحی در این زمینه را دارند.

وی یادآور شد: در سال ۹۷ استان کردستان ۵۲۸ بیمار خارجی را پذیرش کرده بود که این تعداد در سال گذشته به ۶۲۵ نفر افزایش پیدا کرد اما در شش ماهه اول امسال به دلیل شیوع کرونا به پنج بیمار کاهش پیدا کرده است.

رضاعی تاکید کرد: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای کاهش بدهی‌ها و هزینه‌های خود باید به توریسم درمانی به عنوان یک استراتژی مهم نگاه کنند.

وی اضافه کرد: باید شرکت‌هایی فعال شده و با بستن قرارداد لازم با آنها مجوز ارجاع بیمار از خارج کشور و برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: دانشگاه حلبچه از ما درخواست کرده است که دانشکده پزشکی را در آن استان راه‌اندازی کنیم و گفت‌ و گوهای لازم آغاز شده است.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت