به گزارش می متالز، امیر رحیمی درباره آخرین وضعیت پروژه BZS اظهار کرد: پروژه BZS تمام شده است و تنها برخی مسائل فرآیندی دارد که در حال اصلاح آنها هستیم. تا پایان اسفند ماه سال قبل به تولید حدود ۵۰ تن فلز محتوی دست پیدا کردیم.
به گفته وی، افتتاح این پروژه در فروردین یا اردیبهشت ۹۷ با حضور مقامات کشوری برگزار خواهد شد.
رحیمی افزود: ظرفیت کارخانه ۶۰ تن است اما میزان تولید در فاز اول حدود ۵۰ تن است که در اسفند ماه به آن دست پیدا کردیم.
مدیرعامل شرکت کالسیمین میزان سرمایهگذاری در این پروژه را نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان دانست و گفت: این پروژه به نوعی بزرگترین پروزه توسعهای در تاریخ فعالیت کالسیمین است. این اتفاق به دلیل میزان حجم سرمایهگذاری در این پروژه است. همچنین در چند سال اخیر کالسیمین طرحهای توسعهای انجام نداده بود در نتیجه هم یکی از طرحهای بزرگ تاریخ این شرکت است و هم اولین طرح تجاری خود کالسیمین است.
وی درباره تاثیر این پروژه در سود سهام شرکت، بیان کرد: بههرحال ما از باطله کنسانتره تولید میکنیم. قطعا هزینهها کاهش خواهد یافت. تولید ما در حال حاضر به میزان ۹۰ تن است که براساس برنامه قرار است به ۱۰۰ تن برسد، حال اگر ۵۰ تن را از پروژه تامین کنیم میتوان شاهد کاهشی چشمگیر در قیمت تمام شده بود. همچنین منجر به رشد سهام خواهد شد. در واقع سود مجموعه افزایش مییابد.
به گفته رحیمی، این یک طرح زیست محیطی است. در واقع ۲ پارامتر محیط زیست و مواد اولیه در این پروژه لحاظ شده است. یعنی با اجرای این پروژه مواد اولیه کمتری خریداری میشود. این در حالی است که معدن انگوران با کمبود همراه است.
مدیرعامل شرکت کالسیمین در پاسخ به این سوال که آیا از سازمان محیط زیست تشویق شدهاید یا خیر؟ اظهار کرد: در حال حاضر خیر اما در حال رایزنی هستیم. حتی برای مراسم افتتاح از سازمان محیط زیست دعوت به عمل آمده است. در حال حاضر نیز با مدیرکل محیط زیست استان در مذاکره بوده و یکی از دلایل اصلی BZS را برای آنها توضیح داده و خوشبختانه آنها نیز قبول کردهاند زیرا ما در حال حرکت به سمت صنعت سبز هستیم. در همین رابطه سیستمهای غبارگیری که در چند سال گذشته انجام نشده بود، امسال اجرا شد. جدا از BZS ما بیش از ۳ میلیارد تومان پروژه در سال جاری برای محیط زیست تعریف کردیم.