تاریخ: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۹:۴۵
بازدید: ۲۸۵
کد خبر: ۱۳۴۵۹۰
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

نخستین مرکز آموزش جوار صنعت در منطقه ویژه اقتصادی لامرد افتتاح شد

می متالز - نخستین مرکز آموزش جوار صنعت در سایت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب واقع در منطقه ویژه اقتصادی لامرد افتتاح شد.
نخستین مرکز آموزش جوار صنعت در منطقه ویژه اقتصادی لامرد افتتاح شد

به گزارش می متالز،  معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، یکشنبه در آیین افتتاح نخستین مرکز آموزش جوار صنعت در سایت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب لامرد، گفت: سازمان فنی و حرفه‌ای مطابق با رشد و استقرار صنایع در منطقه ویژه لامرد و براساس نیازهای آموزشی، مراکز آموزش و تربیت نیروی ماهر را در این کانون صنعتی گسترش می‌دهد که این موضوع فقط به بخش دولتی اختصاص ندارد بلکه بخش خصوصی و کارخانه‌های این منطقه نیز می‌توانند مجوز مرکز تربیت نیروی ماهر دریافت کنند.

علی اوسط هاشمی، با اشاره به لزوم افزایش مهارت‌های تکنسین‌ها، کارگران و کارکنان، همسو سازی دانش فنی و تئوریک با مهارت‌های کارگاهی، تامین نیروی کار ماهر و تخصصی با ارائه آموزش‌های مهارتی و همچنین آموزش مستمر شاغلان با هدف افزایش بهره‌وری را از اهداف افتتاح مراکز جوار صنعت و توسعه مهارت آموزی در صنایع برشمرد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: استقرار صنعت مادر آلومینیوم و تکمیل خوشه‌های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی لامرد، زمینه توسعه یافتگی بیش از پیش نه تنها استان فارس بلکه جنوب کشور را فراهم می‌کند.

وی، با ابراز خرسندی از توسعه چشمگیر منطقه ویژه اقتصادی لامرد ظرف سال‌های اخیر افزود: مجموعه مزیت‌ها و زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی لامرد، فرصت ارزشمندی برای کارآفرینان و فعالان اقتصادی است که در بخش‌های پایین دست آلومینیوم و دیگر صنایع این منطقه سرمایه‌گذاری کنند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با اشاره به ایجاد هزاران فرصت شغلی در افق آتی منطقه ویژه لامرد، گفت: باتوجه به شتاب صنعتی شهرستان لامرد، این موضوع فرصت مناسبی است که متولیان، سند راهبری مهارت را پیگیری و برنامه هر شهروند با کسب یک مهارت را اجرایی کنند.

هاشمی، با تاکید بر اینکه افزایش مهارت دانش آموختگان دانشگاهی در اولویت سازمان فنی و حرفه‌ای است، بیان کرد: سازمان فنی و حرفه‌ای برپایه تقاضامحوری، نیازسنجی‌های آموزشی و اسناد بالادستی و آمایش سرزمین استان فارس، سیاست و برنامه‌های مهارت آموزی را پیگیری می‌کند.

بنا به گفته مسوولان، در منطقه ویژه اقتصادی شهرستان لامرد، امکان تولید سالانه آلومینیوم با ظرفیت حدود یک میلیون تن، سیمان با ظرفیت ۱۰میلیون تن، منیزیم با ظرفیت ۶۰هزار تن، نیروگاه سیکل ترکیبی، نیروگاه خورشیدی، پتروشیمی با ظرفیت سالانه پنج میلیون تن، پالایشگاه میعانات گازی، زنجیره تولید بوتان، تولید پروپیلین از پروپان، صنایع پشتیبان و صنایع پایین دست فولاد، فراهم است.
منطقه ویژه اقتصادی، محدوده جغرافیایی مشخصی در مبادی ورودی یا در داخل کشور است که با هدف جذب سرمایه‌های خارجی و داخلی و همچنین ایجاد عرصه فعالیت‌های تولیدی و تجاری برای افزایش صادرات کالا و ارایه بهینه خدمات برای حضور فعال در بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی ایجاد می‌شود.
از جمله مزایای منطقه ویژه اقتصادی، صدور مجوز ساخت و پایان کار سرمایه‌گذاری و تولیدی به صورت رایگان، تبعیت از قانون کار مناطق آزاد تجاری و صنعتی، ورود ماشین‌آلات خط تولید و ابزار و اثاثیه بدون عوارض گمرکی، فعالیت گمرکی تا سقف ارزش افزوده و پرداخت عوارض گمرکی مازاد بر ارزش افزوده قطعات خارجی در تولیدات، خرده فروشی کالا برای اتباع خارجی و تخفیف مالیاتی ویژه است.

شهرستان لامرد در فاصله ۳۶۵ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

عناوین برگزیده