به گزارش می متالز، خداداد غریب پور با اعلام این خبر گفت: حوزه فولاد به جهت رونق این صنعت مورد توجه فعالان اقتصادی اعم از تولیدکنندگان، مصرفکنندگان، انجمنها، دانشگاهها و نیز نهادهای علمی قرار گرفته است.
وی افزود: حوزه فولاد به جهت رونق این صنعت مورد توجه فعالان اقتصادی اعم از تولیدکنندگان، مصرفکنندگان، انجمنها، دانشگاهها و نیز نهادهای علمی قرار گرفته است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه سمپوزیوم فولاد را میتوان یک سمپوزیوم علمی دانست گفت: در این رویداد علمی چالشهای این حوزه اعم از اکتشاف، استخراج و فرآوری بررسی گردید.
غریب پور ادامه داد: خوشبختانه در صنعت فولاد امسال حوزه آهن اسفنجی به ظرفیت ۴۳ میلیون تنی دست خواهد یافت و کنسانتره ۷۰ میلیون تنی و گندله ۶۵ میلیون تنی خواهد شد. همینطور ظرفیت فولاد از ۳۰ میلیون تن عبور کرده و به ۳۲ میلیون تن خواهد رسید.
وی تصریح کرد: فولاد علاوه بر اینکه نیاز داخل را برطرف میکند، توان صادراتی بالایی نیز دارد بهگونهای که ظرفیت ارزآوری این صنعت بیش از ۴ هزار میلیارد دلار برآورد شده است که البته سیاست وزارت صمت افزایش ارزش ارزآوری حوزه فولاد با تغییر کیفی آن است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: بهعبارتدیگر سیاست و رویکرد اخیر وزارت صمت این است که به جای صادرات شمش، اسلب و بیلت، محصولات فولادی با ارزش افزوده بالاتر صادر شود.
غریب پور گفت: در موضوع فولاد، همچنین بحث قیمت مطرح است که رویکرد وزارت صمت مدیریت بازار آن هم با محوریت فولادسازان است نه مداخله از طریق نهادهای حاکمیتی. این تصمیم با هدف آن است که فولادسازان طعم شیرین تولید فراوان را بچشند.
وی در ادامه صحبتهای خود افزود: ایمیدرو بر روی سنگآهن و موضوع اکتشاف آن به عنوان یک ضرورت برای توسعه فولاد کار کرده است و اعتقاد داریم اکتشافات و سپس استخراج باید در عمق افزایش پیدا کند و در سمپوزیوم فولاد نیز این موضوع مطرح شد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو در پایان گفت: اعتقاد ما بر این است که ۳.۲ میلیارد تن ذخیره سنگآهن کشور با اکتشافات جدید قابلیت افزایش دارد تا ظرفیتهای سنگآهن مورد نیاز فولاد را تامین کند؛ بنابراین در سمپوزیوم فولاد بر موضوع اکتشافات عمیق تاکید شد تا کانون توجه فعالان علمی کشور قرار گیرد.