به گزارش می متالز، محمود فتوحی فیروزآباد امروز در نشست با رئیس هیات عامل ایمیدرو ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در دوره مدیریت دکتر غریب پور، شاهد تقویت و افزایش دانش فنی کارشناسان و مهندسان با برگزاری دوره های آموزشی توسط متخصصان دانشگاهی، بوده ایم.
وی افزود: همچنین در این دوره، تعداد قابل توجهی پروژه در راستای تقویت ارتباط با صنعت و دانشگاه، اجرا شده و اقدامات مثبتی در زمینه مسائل زیست محیطی، ایمنی، ممیزی سالانه بخش های معدنی و انجام اقداماتی برای بهبود شرایط این واحدها توسط بخشهای دانشگاهی انجام شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به آمادگی این دانشگاه برای ایجاد دومین مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی گفت: این مرکز می تواند روی موضوعات بهینه سازی انرژی، آب و مسایل زیست محیطی متمرکز باشد.
وی افزود: همچنین این دانشگاه در زمینه هوشمند سازی معادن و صنایع معدنی، ممیزی انرژی و مباحث کیفیت توان صنایع معدنی و نیز سیستم هیبریدی تامین آب و تصفیه، برق و بخار برای معادن، با هدف دستیابی به تامین انرژی و آب پایدار برای انواع صنایع معدنی به صورت فعال آمادگی دارد.
فتوحی فیروزآباد با اشاره به برنامههای راهبردی دانشگاه صنعتی شریف در افق 2050 گفت: این برنامه ها شامل سرآمد در آموزش، سرآمد در علم و فناوری، سرآمد در اثربخشی اجتماعی، بین المللی شدن دانشگاه، ترویج اخلاق آکادمیک و فرهنگ ایرانی – اسلامی و ارتقای توان مالی دانشگاه است.
وی افزود: دانشگاه صنعتی شریف اکنون حدود 11 هزار دانشجو دارد و 470 عضو هیات علمی در 13 دانشکده مشغول فعالیت اند. حدود نیمی از دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی ارشد و دکتری هستند که نشان دهنده ظرفیت بالای دانشگاه برای انجام فعالیتها و پروژههای صنعتی و ارتباط با صنعت است