تاریخ: ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۱:۴۰
بازدید: ۳۰۰
کد خبر: ۱۴۰۰۹
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

تولید طلا در معدن ساریگونی در سال 96 به 3400 کیلوگرم رسید

می متالز - ​رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: طلای ساری گونی در سال 96 با تولید سه هزار و 400 کیلوگرم طلای خالص، حدود 65 درصد طلای تولیدی کشور را به این معدن اختصاص داد و در 11 ماهه سال 96 وصول و پرداخت حقوق دولتی معادن در کردستان 278 درصد افزایش داشته که بر همین مبنا رتبه اول کشور در این زمینه به استان کردستان اختصاص داده شده است.
تولید طلا در معدن ساریگونی در سال 96 به 3400 کیلوگرم رسید

به گزارش می متالز، محمد دره وزمی افزود: استان کردستان با دارا بودن 18 گونه ماده معدنی، یک استان معدنی به شمار می آید.

وی با اشاره به تعداد پروانه های بهره برداری معادن در استان بیان کرد: کردستان 380 پروانه بهره برداری را دارا است 20 پروانه بهره برداری از آن سنگ آهن، 2 طلا، 3 منگنز، 66 تزئینی، 14 سیلیس و فلدسپات و باریت ، 22 پوکه معدنی و 270 پروانه در زمینه سنگ لاشه را شامل می شوند.

دره وزمی با اشاره به فعالیت گونه های مختلف معدنی در کردستان بیان کرد: اکثر قریب به اتفاق معادن با ارزش در استان فعال هستند و معادن سنگ لاشه بدلیل رکود بخش مسکن راکد یا با کندی فعالیت می کنند که انشاالله با رونق بخش مسکن معادنی که در زمینه بخش مسکن فعالیت می کنند فعال و دچار رونق شوند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: در بخش صنعت 830 پروانه بهره برداری وجود دارد که تمامی واحدهایی که دارای توجیه فنی و اقتصادی هستند در چرخه تولید و فعالیت قرار دارند.

دره وزمی گفت: برندهای مطرح و تاثیرگذاری همچون پتروشیمی کردستان، لاستیک بارز و واحد تولید و استحصال طلای ساری گونی که در مدت 18 ماه، و در سال 94 فعالیت خود را آغاز نمود و در سال گذشته با تولید سه هزار و 400 کیلوگرم طلای خالص، حدود 65 درصد طلای تولیدی کشور در این معدن تولید شده است.

وی تصریح کرد: در زمینه مطالعات نوین و پرواز ژئوفیزیک هوایی، تلاش¬های بسیار خوبی از جمله پهنه قروه، پهنه بیجار، پهنه سقز (که مطالعات اولیه آن آغاز شده) و در نهایت پهنه دیواندره (که بزودی مطالعات آن اجرایی خواهد شد) با مساحتی بالغ بر 12 هزار و 500 کیلومتر انجام شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با ابراز خوشنودی از کشف مناطق امید بخش در پهنه های مورد مطالعه اشاره کرد و افزود: ما راه و مسیر خود را در زمینه سنگ آهن پیدا کرده ایم و با راه اندازی زنجیره فولاد دیگر در کردستان خام فروشیِ سنگ آهن نخواهیم داشت.

دره وزمی بیان کرد: با برنامه ریزی انجام شده، تمامی گونه‌های معدنی که دارای ارزش افزوده بوده و ارزش فرآوری را داشته باشند در استان فرآوری می شود.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده در زمینه احقاق حقوق دولتی بخش معادن در کردستان گفت: در 11 ماهه سال 1396 وصول و پرداخت حقوق دولتی معادن در کردستان 278.1 درصد رشد داشته که بر همین مبنا رتبه اول کشور در این زمینه را به خود اختصاص داده ایم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: رشد شاخص‌های مختلف در کردستان و حجم اقدامات انجام شده، نشان از تلاش و کارهای قابل توجه در استان است.

دره وزمی گفت: اگر بدون عِرق ملی، بدون ایجاد ارزش افزوده بیشتر و بهره‌برداری درست در راستای توسعه اقتصادی استان گام برنداریم ، تنها اقدام به از بین بردن منابع طبیعی و ذخایر معدنی کردستان نموده ایم.

وی گفت: امسال سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نظارت عالیه خود را هرچه دقیق‌تر و بیشتر بر معادن و فعالیت اعضای نظام مهندسی معدن به انجام خواهد رساند و از کسانی که منافع ملی و منطقه ایی را پاس بدارند تجلیل به عمل خواهد آمد.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت