به گزارش می متالز، مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به اینکه پروژه خط انتقال نفت خام ترش گوره به جاسک یکی از استراتژیکترین پروژههای کشوراست، گفت: توسعه سبد محصولات و تولید محصولات ویژه برای کاهش وابستگی به واردات و رفع نیازهای مشتریان داخلی از استراتژیهای اصلی این شرکت در سالهای اخیر بوده است. این در حالی است که پروژه خط انتقال نفت خام ترش گوره به جاسک از استان بوشهر به استان هرمزگان به طول ۱۱۰۰ کیلومتر یکی از استراتژیکترین پروژههای کشور است. حمیدرضا عظیمیان افزود: در این پروژه از لولههایی با گرید API X۶۰MS استفاده میشود که قبل از تولید آن در سال ۹۸ باید از خارج کشور تامین میشد که علاوه بر مصارف ارزی، با توجه به تحریمها، تامین آن با چالشهای بسیاری مواجه بود.
به گفته مدیرعامل فولاد مبارکه، با تلاش کارشناسان داخلی در شرکت فولاد مبارکه و تعامل شرکتهای مهندسی و توسعه نفت، فولاد اکسین و لولهسازی اهواز، کلیه مراحل طراحی تا تولید با موفقیت طی شد؛ بهطوریکه از ابتدای سال ۹۸ تاکنون بیش از ۴۳۰ هزار تن از این محصول تولید و تحویل داده شده است. محمد ناظمی هرندی، مدیر تضمین کیفیت و تعالی سازمانی فولاد مبارکه نیز افزود: شرکتهایی که در فرآیند ملی تعالی سازمانی شرکت میکنند از ارزیابی کلی معافند و از طریق معرفی پروژههای برتر خود مورد ارزیابی قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: از حدود ۱۰ سال پیش، سازمان ایمیدرو از شرکتهای حوزه معدن و صنایع معدنی میخواست برنامههای خود را برای ارتقای بهرهوری اعلام کنند. همچنین از شرکتها درخواست میشد که شاخصهای بهرهوری خود را ارائه کنند و نشان دهند که بهبود بهرهوری داشتهاند یا خیر.
به گفته ناظمی هرندی، در این زمینه کارگروه بهرهوری با حضور نمایندگان شرکتهای مختلف معدن و صنایع معدنی تشکیل شد. در این کارگروه پیشنهادی مبنی بر ایجاد یک نگرش سیستمی مطرح شد تا با طراحی یک مدل بتوانیم به شرکتها اعلام کنیم برای ارتقای بهرهوری در حوزههای مختلف چه کارهایی باید انجام دهند. در نهایت نیز نتایج بهدستآمده از شرکتها را بررسی کنیم و ببینیم آیا این اقدامات منجر به بهبود بهرهوری شده است یا خیر؟
مدیر تضمین کیفیت و تعالی سازمانی فولاد مبارکه تصریح کرد: اما ازآنجا که الگوی این مدل شبیه به جایزه تعالی سازمانی و جایزه کیفیت بود، تصمیم گرفتیم شرکتها دو دسته شوند. دسته اول شرکتهایی مانند فولاد مبارکه اصفهان، فولاد خوزستان و فولاد خراسان بودند که در جایزه تعالی سازمان کشوری شرکت میکردند؛ بنابراین لازم نبود دوباره در جایزه بهرهوری ایمیدرو بررسی و ارزیابی شوند. دسته دوم نیز شرکتهایی بودند که در جایزه ملی شرکت نمیکردند. بنابراین مقرر شد آن دسته از شرکتها که در جایزه تعالی سازمانی شرکت نمیکنند با همین الگو هر ساله ارزیابی شوند.