تاریخ: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۰:۴۸
بازدید: ۱۹۵
کد خبر: ۱۴۳۵۶۲
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

انتقاد استاندار آذربایجان شرقی از مافیایی که مانع تولید ماده تحریمی «آلومینا» در آذربایجان شرقی می‌شود

می متالز - استاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از اینکه کشور ما به شدت گرفتار بروکراسی است، گفت: عده ای رفتند در کشور گینه معدن آلومینا خریداری کردند ولی در ایران که چند برابر آن دخیره داریم، مانع تراشی‌های تولید این ماده تحریمی در کشور می‌شوند.
انتقاد استاندار آذربایجان شرقی از مافیایی که مانع تولید ماده تحریمی «آلومینا» در آذربایجان شرقی می‌شود

به گزارش می متالز، محمدرضا پورمحمدی در جلسه بررسی وضعیت پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در آذربایجان شرقی که در استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه قرارگاه خاتم همواره در استان ما منشأ خدمات ارزشمندی بوده است، اظهار داشت: در سال‌های گذشته و امسال چند پروژه کلان استان به تولیت قرارگاه خاتم احداث شده بود که چند مورد آن توسط رئیس‌جمهور افتتاح شده است.

وی سد کلقان چای و خط انتقال زرینه رود را از پروژه‌های خوب و موفق قرارگاه در استان نام برد و افزود: همکاری مطلوبی بین دستگاه‌ها با مجموعه فرماندهی قرارگاه هست

انتظار داریم این همکاری و ارتباطات بیشتر تقویبت شود و زمینه‌های سرمایه گذاری و توسعه بیشتری وجود دارد و بازدیدی امروز بستر این همکاری را گسترش خواهد داد.

وی با بیان اینکه دو موضوعی که برای تبریز و استان اهمیت دارد، بحث تنش آبی است که در تابستان گذشته به مسئله جدی تبریز تبدیل شد، گفت: منابع آبی محدودی داریم لذا در تابستان گذشته با مدیریت جمعی، از این بحران توانستیم عبور کنیم که اگر نمی‌شد بحران‌های امنیتی رخ می‌داد.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه باید تا تابستان آینده، چند کار مهم را باید برای جبران کم آبی انجام دهیم،‌ ابراز داشت: با این طرح مشکل کم آبی دشت شبستر و تبریز و چند شهر استان آب مطمئن تأمین می‌شود که نقش پدافندی هم برای تبریز دارد چراکه با اتصال به آب زرینه رود، قطعی مطلق نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه با هر سد، از هدررفت منابع آبی جلوگیری کردیم، گفت: کارهای بزرگی برای منابع آبی صورت گرفته ولی انتقال آب ارس بسیار اورژانسی است و وزارت نیرو هم از همکاری با قرارگاه استقبال کرد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه مشکلی که در استان ما وجود دارد، اسکان در سکونتگاه‌های غیر رسمی و حاشیه نشینی است، خاطرنشان کرد: مساکن غیر اصولی زیادی داریم که با سیل و زلزله مختصر، چند هزار نفر بی خانمان می‌شوند. لذا در برابر مردم و تاریخ پاسخگو هستیم و باید کارهایی که در چهارچوب می‌گنجد را پیگیری و عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به اینکه ایجاد شهرک جوانان به مساحت 130 هکتار برای اسکان حاشیه نشینان و جابجایی سکونتگاه‌های غیررسمی گام بلندی در این بخش محسوب می‌شود، گفت: حدود 5000 واحد مخصوص انتقال و جابجایی حاشیه نشینی احداث می‌شود که 3000 واحد با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام قرارداد بستیم و 2000 واحد هم توسط قرارگاه احداث می‌شود که دو تا سه سال به صورت صنعتی احداث می‌شود.

پورمحمدی با بیان اینکه به امید خدا تا دو سه سال بخش عمده‌ای از مشکلات حاشیه شهر برطرف می‌شود، گفت: باید این مساکن با کیفیت و قیمت ارزان‌تر احداث شود و حریم گسل و فضای سبز در آن مورد توجه باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برخی افراد معادنی را در استان ثبت کرده و در خارج از کشور یا در تهران نشسته و توجهی به بهره برداری از معدن ندارد، ابراز داشت: مجوز افرادی که برداشت نداشته باشند لغو می‌کنیم و اگر در مدت مقرر نتوانند به تعهدات عمل کنند، خلعید می‌کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه قرارداد عملیات اجرایی معدن نفلین سینیت سراب با قرارگاه سازندگی به امضا رسیده و رئیس‌جمهور هم دستور عملیات اجرایی آن را صادر کرد، اضافه کرد: کارهای آغاز عملیات اجرایی، کمی با تأخیر مواجه شد و قرارداد به امضا رسید اما متاسفانه هنوز ابلاغ نشده است. من در عجبم که قراردادی که نهایی شده و 150 میلیون دلار از ایمیدرو تأمین منابع شد، چرا باید در حالت تعلیق قرار یگیرد.

وی از طی چندین باره ترک تشریفات، از طریق وزرای صنعت و اقتصاد و... خبر داد و با انتقاد از بروکراسی فرسایشی گفت: قرار شد تا قرارداد نفلین سینیت به عنوان ماده اولیه پودر آلومینا از 200 هزار تن به سه فاز 70 هزار تنی تغییر یابد که این اقدام باعث شد این طرح مهم دوباره وارد چرخه بروکراسی شود.

پورمحمدی با انتقاد از اینکه کشور ما به شدت گرفتار بروکراسی است، ابراز داشت: عده ای رفتند در کشور گینه معدن آلومینا خریداری کردند ولی در ایران که چند برابر آن دخیره داریم، با مانع تراشی‌های زیادی مانع از بهره برداری از این معدن که فروش ماده اولیه آن به ایران تحریم شده، می‌شوند.

عناوین برگزیده