تاریخ: ۰۷ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۸:۲۳
بازدید: ۲۱۳
کد خبر: ۱۵۱۵۰۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن:

شبکه اطلاع‌رسانی جهت عارضه‌یابی عرصه تولید کشور ایجاد می‌شود

می متالز - رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور گفت: جهت عارضه‌یابی عرصه تولید در کشور به‌دنبال ایجاد شبکه وسیع اطلاعاتی از تولیدات استان‌های مختلف هستیم.
شبکه اطلاع‌رسانی جهت عارضه‌یابی عرصه تولید کشور ایجاد می‌شود

به گزارش می متالز، سرهنگ علی توشه در رشت اظهار داشت: در عرصه صنعت، معدن و تجارت باید بتوانیم با تیم‌های مختلف بسیج مهندسین که در قالب گروه‌های جهادی ساماندهی شده‌اند، واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد را در عرصه تولید، توزیع و مصرف عارضه یابی کنیم؛ عمده مشکلات واحدهای تولیدی بازار مصرف است.

رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور افزود: اگر بتوانیم بازار مصرف خوبی را برای تولیدات داخلی تهیه کنیم خیلی از مشکلات این حوزه حل می‌شود لذا از ظرفیت‌های خوبی نیز در این حوزه بهره‌مند هستیم؛ با توجه به وجود 2 جامعه هدف داخلی و خارجی باید تولیدات استان‌های مختلف را مدیریت کنیم.

توشه تصریح کرد: سعی داریم با ایجاد شبکه هولدینگی در 32 سپاه استانی در 31 استان کشور از تولیدات استان‌های مختلف، مواد خام مورد نیاز آن‌ها، محصولات دارای قابلیت مصرف داخلی در استان‌ها آگاه شویم و بتوانیم توزیع مناسبی را در کالاهای مختلف در عرصه های مختلف داشته باشیم.

وی گفت: ما می‌توانیم با شناسایی ظرفیت‌های موجود، تولیدات داخلی را در بازار مصرف داخلی مدیریت کنیم خوشبختانه 16 استان کشور با 15 کشور دیگر هم مرز است و این خود یک ظرفیت و فرصت خوبی را ایجاد می‌کند و اگر بتوانیم تولیدات داخلی را از طریق مرزهای مشترک یا بازارچه‌های مرزی وارد بازار کشورهای همسایه کنیم، بازار مصرف خوبی برای تولیدکنندگان کشورمان به وجود می‌آید.

توشه افزود: از طریق ابرسامانه‌ای  که در بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور ایجاد می‌شود می‌توانیم در این حوزه اشراف اطلاعاتی کاملی به استان‌های مختلف کشور داشته باشیم و این اطلاعات کمک زیادی در حوزه برنامه‌ریزی درست به ما می‌کند؛ در حال حاضر تیم‌های جهادی در استان‌های مختلف کشور در حال عارضه‌یابی عرصه تولید، توزیع و مصرف هستند.

رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور افزود: در راستا احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد با به کارگیری تیم‌های تخصصی برنامه‌ریزی هایی در حال انجام است؛ عمده موانع تولید در این واحدهای تولیدی بازار مصرف بوده و بسیج مهندسین با عملیاتی کردن راهکارهای مذکور سعی در رفع این موانع دارد.

توشه گفت: طرح صنعت یار در قالب تشکیل کلینیک‌های تخصصی در استان‌های مختلف اجرا می‌شود و مهندسین بسیجی عرصه صنعت در قالب گروه‌های جهادی طی طرح صنعت یار، تولید عرصه صنعت را عارضه‌یابی کرده و مهندسین بسیجی عرصه معدن نیز تحت عنوان طرح معدن یار آسیب‌های معادن کشور را عارضه‌یابی می‌کنند.

وی تصریح کرد: همه این افراد در ذیل کارگروه‌های تخصصی که در بسیج مهندسین کل کشور ایجاد شده فعالیت دارند و کارگروه‌های تخصصی نیز که در ذیلشان تیم‌های اندیشه‌ورزی وجود دارد قرار است ماهانه طرح‌های را در این حوزه ارائه دهند که قابلیت اجرایی داشته باشند .

رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور عنوان داشت: در مجموع از 8 هزار واحد صنعتی که قرار است عارضه‌یابی شود تاکنون حدود 7 هزار واحد پایش و عارضه‌یابی شده و در قالب طرحی که قرار است در نهایت منجر به احیا و بهبود این واحدها شود ساماندهی می‌شوند.

توشه با بیان اینکه تمرکز طرح صنعت یار بر روی واحدهای تولیدی نیمه فعال و فعال است گفت: در این راستا باید در وهله نخست عارضه‌یابی و پایش انجام شده و در وهله دوم این پایش وارد مرحله تخصصی و عمیق می‌شود و در مرحله سوم برای واحدهایی که عارضه‌های سنگین و تخصصی دارند با به‌کارگیری تیم‌های تخصصی برنامه‌های مربوطه ارائه می شود.

وی گفت: سعی داریم از 8 هزار واحد تولیدی که پایش آن‌ها را در برنامه داریم 10 درصدشان عارضه‌یابی عمیق داشته باشند و برای 5 درصد این واحدهای تولیدی طرح احیا و بهبود کیفیت تولید ارائه شود؛ برنامه ریزی ما برای پایش این 8 هزار واحد تولیدی تا پایان امسال بوده و امیدواریم بتوانیم در موعد مقرر موارد مذکور را عملیاتی کرده و به تعداد اشتغال مورد نظر برسیم.

عناوین برگزیده