تاریخ: ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۱:۵۲
بازدید: ۱۴۰
کد خبر: ۱۵۵۴۰۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
سیدمهدی طبیب‌زاده در نشست کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان

ستاد جلوگیری از ایجاد موانع برای تولید تشکیل شود

می متالز - سیدمهدی طبیب زاده، رئیس اتاق کرمان می‌گوید: به جای اینکه اقتصاد در مسیر نادرست هدایت شود و هر بار بعد از ایجاد یک سری موانع جدید، ستادی برای رفع آنها ایجاد کنیم، بهتر است از ابتدا ستادی برای جلوگیری از ایجاد مانع برای تولید تشکیل شود.
ستاد جلوگیری از ایجاد موانع برای تولید تشکیل شود

سیدمهدی طبیب زاده، رئیس اتاق کرمان می‌گوید: به جای اینکه اقتصاد در مسیر نادرست هدایت شود و هر بار بعد از ایجاد یک سری موانع جدید، ستادی برای رفع آنها ایجاد کنیم، بهتر است از ابتدا ستادی برای جلوگیری از ایجاد مانع برای تولید تشکیل شود.

به گزارش می متالز، رئیس اتاق کرمان گفت: به جای اینکه مانعی ایجاد و سپس برای رفع آنها ستاد رفع موانع ایجاد شود بهتر است ستادی برای جلوگیری از مانع برای تولید شکل گیرد.

سیدمهدی طبیب زاده در نشست کمیسیون صنعت و معدن افزود: بخش های مختلف اتاق از جمله مدیریت کسب و کار و شورای گفت و گو در راستای رفع مسائل فعالان بخش خصوصی در حوزه صنعت و معدن تلاش های بسیاری داشته اند اما مشکلات بسیار زیاد است و همچنان ادامه دارد. وی ادامه داد: اتاق در جایگاهی قرار گرفته که حرف حساب، منطقی و کارشناسی شده را از این نهاد می پذیرند و ما نیز با تشکیل کمیسیون ها، اندیشکده ها و بخش های مختلف در تلاش هستیم که حرف کارشناسی و مورد وثوق مجموعه های مختلف به ویژه سیستم قضایی مطرح شود.

طبیب زاده، با بیان اینکه 75 درصد دغدغه فعالان اقتصادی مربوط به سه حوزه بیمه، بانک و مالیات است، تصریح کرد: سال گذشته 25 هزار نفر در استان کرمان شغل خود را از دست داده‌اند که بیشتر آنها در صنایع کوچک و متوسط بوده‌اند و به همین دلیل حمایت جدی از این صنایع همواره مورد تاکید قرار دارد. رئیس اتاق کرمان اظهار کرد: تامین مالی به عنوان پاشنه آشیل اجرای پروژه های استان و اجرای نظام پیمانکاری فرعی با هدف ارتباط بین تولیدکنندگان قطعات و صنایع بزرگ نیز از جمله موارد مهم دیگر است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان، نیز در این نشست گفت: کمیسیون در نظر دارد از این پس به صورت کارشناسی و فعال تر نشست هایی را برگزار و برنامه هایی را اجرا کند. بابک اسماعیلی، با اشاره به اینکه به جای جزء‌نگری و انجام کارهای کوچک باید کلی نگر بود و انتفاع جمعی را ایجاد کرد که بسیار تاثیرگذار خواهد بود، افزود: واردات دستگاه ها و ماشین آلات معدنی و صنعتی کار کرده و بازسازی آنها در کشور می تواند ایده عام المنفعه‌ای باشد و واحدهای بسیاری از این مهم منفعت ببرنند.

وی ادامه داد: متاسفانه آمارها در کشور ما بروز نیست و باید وب سایتی ایجاد تا اطلاعات مختلف توسط تولیدکنندگان در آنجا بارگذاری، تکمیل و به روز شود. اسماعیلی، خاطرنشان کرد: در شرایطی که با بحران های داخلی و شیوع بیماری کرونا روبرو هستیم، بهتر است برای انجام کار موثرتر، مرکز تصمیم گیری تنها در تهران نباشد و برخی دریافت مجوزها به استان ها تفویض اختیار شود زیرا هم درک درستی از موقعیت استان توسط مسوولان بومی وجود دارد و هم روند اخذ مجوز با سرعت بیشتری انجام می گیرد.

گفتنی است در این نشست علاوه بر رئیس کمیسیون، آقایان علی ابراهیمی، حسن نعمت، سینا مشکانی و دکتر موردینی به عنوان هیات رئیسه کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان انتخاب شدند.

عناوین برگزیده