تاریخ: ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۹:۵۰
بازدید: ۲۳۱
کد خبر: ۱۵۷۴۹۴
سرویس خبر : متالورژی و مواد

پیشرفت ۸۵ درصدی اولین سرمایه‌گذاری خارجی در کرمانشاه/ بهار ۱۴۰۰ کارخانه آلیاژ سیلیکون - منگنز به بهره‌برداری می‌رسد

می متالز - مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه، پیشرفت حال حاضر پروژه آلیاژ سیلیکون - منگنز با سرمایه‌گذاری کشور چین را ۸۵ درصد اعلام کرد و گفت: این پروژه نهایتا تا فروردین‌ماه سال‌آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
پیشرفت ۸۵ درصدی اولین سرمایه‌گذاری خارجی در کرمانشاه/ بهار ۱۴۰۰ کارخانه آلیاژ سیلیکون - منگنز به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش می متالز، امیرحمزه حیدریان در جمع اصحاب رسانه در خصوص آخرین وضعیت عملیات ساخت کارخانه آلیاژ سیلیکون - منگنز با سرمایه‌گذاری کشور چین، اظهار داشت: ساخت کارخانه آلیاژ سیلیکون - منگنز با سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰ میلیون یوریی در مساحت ۱۸ هزار مترمربع از دی‌ماه سال گذشته آغاز شده است.

وی با بیان اینکه این طرح با همکاری کارشناسان ایرانی و چینی در شهرک مرصاد اسلام آباد غرب در حال اجرا است، گفت: در یک سال گذشته پروژه با موانع و مشکلات خاصی مواجه بوده از جمله بیماری کرونا برای پروژه محدودیت‌های ایجاد کرد، اما طی بازدید صورت گرفته پیشرفت حال حاضر پروژه ۸۵ درصد است و طبق قول سرمایه‌گذار پروژه تا پایان سال نهایتا تا فروردین‌ماه سال‌آینده به بهره‌برداری می‌رسد. 

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه تصریح کرد: آلیاژهای سلیکون و منگنز از مواد اولیه کارخانه ذوب آهن و فولاد است که در حال حاضر بیشتر آن از خارج از کشور تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه فولاد منگنزی محصول تولیدی این کارخانه است، گفت: در کل کشور ماهانه ۲۲ هزار تن مصرف این محصول را داریم که ۸ هزار از آن تولید داخلی و ۱۴ هزار هم از خارج از کشور وارد می‌شود.

حیدریان افزود: سرمایه‌گذار چینی در استان کرمانشاه ظرفیت تولید ماهانه یک‌هزار و ۲۵۰ تن و سالانه ۱۵ هزار تن به نوعی، ۱۸ درصد نیاز کشور را به واردات این محصول را کاهش می‌دهد.

وی در خصوص ارزآوری این محصول برای استان و کشور، خاطرنشان کرد: با تولید ۱۵ هزار تن سالانه که هر تن فروش این محصول در حال حاضر ۲۷ میلیون تومان است نزدیک به ۱۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی را به دنبال دارد، این محصول به نوعی مکمل تولید خوراک فولاد را تامین می‌کند و جز تولیدات مهم است.

حیدریان به اشاره به اشتغالزایی این پروژه، گفت: در مجوز سرمایه‌گذاری که برای این شرکت صادر شده ۲۱۰ نفر اشتغال مستقیم از زمان بهره‌برداری پروژه در نظر گرفته شده، اما الان چون در مرحله کارهای عمرانی و ساخت و سازها هستیم نزدیک به ۲۰۰ نفر در بخش‌های مختلف مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه سال گذشته رتبه سوم کشور را در جذب سرمایه‌گذاری خارجی کسب کرده است، افزود: امسال هم سرمایه‌گذار خارجی در بحث تولید پنل‌های خورشیدی با سرمایه‌گذاری 92 میلیون یورویی در شهرستان روانسر داشتیم که مجوزها صادر شده و ان‌شاءالله کار اجرایی پروژه طی ماه‌های آینده شروع می‌شود.

عناوین برگزیده