تاریخ: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۰:۴۲
بازدید: ۷۸
کد خبر: ۱۵۷۹۶۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در قوچان عنوان کرد:

۱۱۶۰ واحد تولیدی جدید در شهرک‌های صنعتی کشور راه ‌اندازی شد/ زیرساخت شهرک‌های صنعتی با تأمین اعتبار قانون بودجه ارتقاء می‌یابد

می متالز - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از ابتدای امسال تا کنون یک هزار و 160 واحد تولیدی جدید در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور ایجاد و به بهره‌ برداری رسیده است.
۱۱۶۰ واحد تولیدی جدید در شهرک‌های صنعتی کشور راه ‌اندازی شد/ زیرساخت شهرک‌های صنعتی با تأمین اعتبار قانون بودجه ارتقاء می‌یابد

http://www.shatanews.ir//parameters/mimt/modules/cdk/upload/content/news/190304/WhatsApp%20Image%202021-01-29%20at%2013.10.15.jpeg

به گزارش می متالز، علی رسولیان در حاشیه بازدید از یک واحد صنعتی دوچرخه‌ سازی در قوچان در جمع خبرنگاران افزود: با بهره ‌برداری از این تعداد واحد صنعتی، در مجموع ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌ گذاری صورت گرفته و ۲۰ هزار شغل جدید در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان این‌که در حال حاضر هر بنگاه و واحد اقتصادی که زمین در شهرک صنعتی تحویل بگیرد رها نخواهد شد، اضافه کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به‌‌طور جد این دسته از واحدهای صنعتی را تا زمان بهره ‌برداری و بعد از بهره ‌برداری رصد و همراهی خواهد کرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به ماده (۵۴) قانون احکام دائمی، وظیفه تأمین برق، گاز، آب و زیرساخت‌های شهرک صنعتی را تا در واحد برعهده دستگاه‌های خدمات رسان برشمرد و ادامه داد: شهرک‌های صنعتی منابع لازم را برای تأمین و ارتقاء زیرساخت‌ها در اختیار ندارند و فقط نگهداری و مدیریت مسائل درون شهرک‌ها برعهده‌ آن‌هاست.

رسولیان یادآور شد: ارائه خدمات توسط دستگاه‌های خدمات رسان در بودجه سالانه درنظر گرفته شده است، اما آن‌چه هرساله اتفاق می‌افتد، فقط بودجه‌های محدود استانی است که مبالغ بسیار پایینی دارد و به دلیل انجام ندادن خدمات توسط شرکت‌های خدماتی مجبور به هزینه کرد از منابع داخلی هستیم که این موضوع هزینه شهرک‌ها را بالا می‌برد.

وی بیان کرد: خوشبختانه در قانون بودجه امسال کمک خوبی درنظر گرفته شده است تا بتوان زیرساخت‌های لازم در شهرک‌های صنعتی را تأمین کرد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص تمرکزگرایی و بروکراسی اداری نیز اظهار داشت: دستورالعمل‌هایی که اختیارات را از مدیران سلب و برای مدیران استانی بروکراسی ایجاد می‌کنند، به‌طور حتم کاهش داده خواهد شد و اختیارات به مدیران استانی واگذار خواهد شد تا نیاز نباشد هیچ استانی به ما مراجعه کند، مگر در مسائلی که قانون الزام کرده و امکان تفویض اختیار وجود نداشته باشد.

رسولیان افزود: در زمینه تأمین زیرساخت‌های برق و گاز و بقیه دستگاه‌های خدمات رسان، به هر میزان ارائه خدمات انجام شود، ۳۰ درصد تأمین منابع توسط شرکت شهرک‌های صنعتی انجام می‌گیرد، اما درخصوص آب هر میزانی که تخصیص یابد، منابع مالی آن توسط سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی تأمین خواهد شد. قیمت آب خیلی ارزان نیست و تا الآن ۶۰۰ میلیون تومان برای هر لیتر آب هزینه شده است، اما به علت این‌که آب برای بنگاه‌های اقتصادی یک ضرورت است، این آمادگی وجود دارد که به هر میزان آب تخصیص پیدا کند، خریداری در این زمینه صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱.۸ درصد آب کشور توسط بخش صنعت مصرف می‌شود که عمده مصرف در پتروشیمی‌ها و نیروگاه‌هاست و باید آب بنگاه‌های کوچک و متوسط را نیز تأمین کرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از راکد و نیمه راکد بودن ۲۲ تا ۲۴ درصد واحدهای صنعتی کشور در سال گذشته خبر داد و گفت: این آمار در سال جاری به ۱۸.۷ درصد کاهش پیدا کرده است که در شرایط کنونی اقتصادی کشور محدودیت واردات در این کاهش مؤثر بوده است و همچنین تشکیل کلینیک صنعت با محوریت شرکت شهرک‌های صنعتی و ارکان حاکمیت در استان‌ها کمک شایانی به بازگشت واحدهای صنعتی راکد به چرخه تولید داشته است.

رسولیان تصریح کرد: در این مسیر یک هزار و ۱۷۰ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید برگردانده شده و حدود ۱۹ هزار و ۴۰۰ شغل هم ایجاد شده است که با دستور اکید وزیر صنعت، معدن و تجارت، این رویه برای همه واحدها چه در شهرک‌های صنعتی و چه در خارج از شهرک‌های صنعتی با مدیریت این سازمان پیگیری شده است.

وی درخصوص بازدید از شهرک صنعتی شماره ۲ قوچان نیز افزود: مشکل اصلی این شهرک صنعتی با توجه به این‌که متقاضی برای سرمایه ‌گذاری نیز دارد، کمبود برق است که باید پست برق در این شهرک احداث شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به انعقاد تفاهم ‌نامه‌ای برای ایجاد پست برق در شهرک صنعتی شماره ۲ قوچان افزود: بر اساس این تفاهم، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ۳۰ درصد تأمین مالی برای احداث پست برق را تأمین خواهد کرد، حدود پنج میلیارد تومان توسط فرمانداری از اعتبارات استانی و شهرستانی تأمین و بقیه آن توسط شرکت برق استان فراهم خواهد شد.

رسولیان اضافه کرد: در این راستا با مدیرعامل برق خراسان رضوی مذاکراتی انجام ‌شده است و همکاران ما در استان برای عملیاتی و اجرایی شدن آن پیگیری خواهند کرد تا با تأمین برق، شهرک صنعتی شماره ۲ قوچان یکی از شهرک‌های خوب استان خراسان رضوی شود.

وی ادامه داد: توسعه صنعتی و افزایش تولید، هدف اصلی ما در سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران است و برای تحقق این هدف از هر ظرفیتی در سطح ملی و استانی استفاده خواهد شد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ابراز امیدواری کرد که با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه بتوان برای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تأمین اعتبار کرد تا نیازهای بنگاه‌های اقتصادی در بخش زیرساخت‌ها تأمین شود.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت