به گزارش می متالز، وی ادامه داد: در حال واردکردن مدرنترین تجهیزات حفاری عمیق تا ۳۲۰۰ متری به کشور هستیم. بنابراین بدون هیچ محدودیتی چنانچه پهنههایی اکتشافی در اختیار چادرملو قرار دهند، حاضر به سرمایهگذاری در این عرصه هستیم.
وی با اشاره به این مطلب که بخش معدن نسبت به سایر بخشها دارای مزیت برای کشور است، خاطرنشان کرد: لازمه توسعه بخش معدن تحقق امر اکتشاف است. وی پیشنهاد کرد در واگذاری پهنهها از طریق برگزاری مزایده، به توان شرکتها در انجام حفاریهای گسترده توجه شود؛ زیرا در بیشتر موارد شاهد توقف عملیات اکتشاف پس از ورود مجموعههای کمتوان در این عرصه هستیم. تقیزاده از حرکت وزارت صمت در راستای آزادسازی معادن محبوس استقبال کرد و گفت: معدن کاری پرهزینه است و باید در راستای توسعه بخش معدن این گرهها گشایش یابند.
تقیزاده مبنی بر اینکه آیا با مشارکت در بخش اکتشاف با سایر مجموعهها موافق هستید، اظهار کرد: با مشارکت موافق هستیم؛ اما این نوع مشارکت حدومرزی دارد، باید هر دو طرف قائل به بازی برد – برد باشند، در چنین حالتی از مشارکت در فعالیتهای اکتشافی با سایر مجموعهها استقبال میکنیم. این مدیر باسابقه معدنی در خصوص پهنه معدنی D۱۹ و پیشرفت کار در این معدن اعلام کرد: در این معدن در حال انجام مراحل حفاری هستیم که تاکنون بیش از ۹ هزار متر حفاری در آن به انجام رسیده و اسناد مناقصه باطلهبرداری معدن آماده است و در حال پیگیری اخذ مجوزهای لازم هستیم. وی با اشاره به این مطلب که ما حدفاصل عقدا تا اردکان را فضای سبز ایجاد کردیم و به تمامی نکاتی که سازمان محیطزیست ما را به آن مکلف کرده است متعهدانه عمل کردیم، گفت: ما برای آیندگان فضای سبز را ایجاد میکنیم؛ هرچند در خصوص استخراج از معادن بسیار «نه» شنیدهایم، اما این را نباید فراموش کرد که اگرچند سال بعد موافقت حاصل شود، بدون در نظر گرفتن مسائل زیستمحیطی همین میزان فضای سبز ایجاد شده را به دلیل عدم دوراندیشی نخواهیم داشت.