به گزارش میمتالز، برپایه جداول آماری انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران حاکی است، ۱۰ ماهه پارسال مجموع صادرات میلگرد به رقم یک میلیون و ۹۱۹ هزار تن رسیده بود.
میزان واردات میلگرد در دوره این گزارش نیز به رقم ۲۴ هزار تن رسید و نسبت به ۲۹ هزار تن واردات ۱۰ ماهه ۹۸ کاهش ۱۷ درصدی دارد.
براساس آمار صادرات مقاطع طویل فولادی بیشترین سهم مربوط به میلگرد است و در مقابل، در کاهش واردات هم بیشترین سهم به این فلز اختصاص دارد.
آمار ۱۰ ماهه امسال گویای صادرات ۱۵۱ هزار تنی تیرآهن است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۱۵۷ هزار تن بود، افت چهار درصدی نشان میدهد.
برپایه آمار صادرات مقاطع طویل فولادی، کمترین سهم صادرات به تیرآهن اختصاص دارد.
برابر آمار مورد بررسی، در دوره ۱۰ ماهه ۹۹ میزان واردات تیرآهن به ۹ هزار تن رسید و با توجه باینکه در دوره مشابه پارسال هم واردات این فلز ۹ هزارتن ثبت شده بود، بدون تغییر مانده است.
کشورهای همسایه بیشترین متقاضیان میلگرد و تیرآهن ایران محسوب میشوند و ارقام وارداتی بیشتر به مقاطع خاص اختصاص دارد.
آمار انجمن مزبور در دوره ۱۰ ماهه امسال گویای صادرات ۱۵۹ هزار تنی نبشی، ناودانی و سایر مقاطع فولادی است و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۱۹۵ هزار تن بود، ۱۸ درصد کاهش را نشان میدهد.
برابر بررسی دوره این گزارش، واردات نبشی، ناودانی و سایر مقاطع فولادی به ۴۱ هزار تن رسید و در مقایسه با ۱۰ ماهه ۹۸ که ۱۱ هزار تن واردات انجام شده بود، افزایش ۲۷۳ درصدی ثبت شد.
آمار مورد بررسی در ۱۰ ماهه امسال نشان میدهد که در مجموع یک میلیون و ۷۹۸ هزار تن مقاطع طویل فولادی از کشورمان به بازارهای هدف صادر شد که نسبت به ۲ میلیون و ۲۷۱ هزار تن صادرات در مدت مشابه پارسال، کاهش ۲۱ درصدی دارد.
کل مقاطع طویل فولادی وارداتی در ۱۰ ماهه ۹۹ به رقم ۷۴ هزار تن رسید که در مقایسه با میزان واردات در مدت مشابه سال گذشته که ۴۹ هزار تن بود، افزایش ۵۱ درصدی را نشان میدهد.
تولید فولاد خام (میانی) در دوره ۱۰ ماهه امسال به رقم ۲۵ میلیون و ۳۶۲ هزار تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد افزایش یافت. میزان تولید شمش فولادی در ۱۰ ماهه پارسال ۲۲ میلیون و ۸۷۳ هزار تن ثبت شده بود.