به گزارش میمتالز، سید حسن قاضی عسگر اظهار داشت: ۲۴ اسفندماه، طرح انتقال آب خلیج فارس به اصفهان، برای مصرف صنایع توسط رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح میشود.
وی افزود: طرح انتقال آب خلیج فارس در استانهای کرمان و یزد با زیرساختهای انجام شده در حال پیشرفت است و لوله گذاری آن باقی مانده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان بیان داشت: طرح انتقال آب خلیج فارس به اصفهان در یک بازه زمانی سه ساله تعریف شده است و امیدواریم با آزادسازی و تامین زیرساختهای لازم این طرح هرچه زودتر به سرانجام برسد.
قاضی عسگر میزان آب انتقال یافته از طرح خلیج فارس به استان اصفهان را ۲۰۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: استان اصفهان چندین دهه است که با خشکسالی دست به گریبان است و اجرای این طرح میتواند آب مورد نیاز صنایع را تامین کند.
وی اضافه کرد: از آنجا که این آب شیرین سازی میشود و با پمپاژ به استان اصفهان میرسد هزینه بر است و در راستای تامین نیاز آبی صنایع قرار میگیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان تصریح کرد: شرکتی متشکل از صنایع بزرگ استان اصفهان اعم از شرکت فولاد مبارکه، پتروشیمی، پالایشگاه، ذوب آهن، شرکت شهرکهای صنعتی، شهرداری اصفهان و اتاق بازرگانی سهامداران بزرگ این شرکت هستند و پس از بهره برداری از این طرح با سهام خریداری شده از این آب انتقالی بهره مند میشوند.
وی افزود: شرکت فولاد مبارکه ورقهای مورد نیاز لوله گذاری انتقال آب از خلیج فارس را تامین میکند و لولههای انتقال آب هم توسط چند شرکت در استان اصفهان تولید میشود.
شایان ذکر است با راهبری وزارت صمت و سرمایه گذاری شرکتهای بزرگ معدنی از جمله فولاد مبارکه یکشنبه این هفته عملیات اجرایی آیین بهره برداری و شروع عمیات اجرایی طرح انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به استانهای شرقی و مرکزی کشور توسط رییس جمهور آغاز خواهد شد.
این ابَرپروژه، با بهره مندی از توان متخصصان داخلی و همچنین ظرفیتهای بخش خصوصی توانمند، در زمان تحریم به اجرا خواهد درآمد و این موضوع باعث شده تا از آن به عنوان یکی بزرگترین پروژههای بعد از انقلاب اسلامی نام برده شود.