تاریخ: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۵:۰۱
بازدید: ۴۹۲
کد خبر: ۲۰۲۶۲۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
امروز در فرابورس رقم خورد؛

تغییر مالکیت ۲.۶ میلیارد اوراق بهادار مالی

تغییر مالکیت ۲.۶ میلیارد اوراق بهادار مالی
‌می‌متالز - شاخص کل در فرابورس ایران، امروز با رشد ۱۶۲ واحدی، به عدد ۱۷ هزار و ۹۹۰ واحد رسید.

به گزارش می‌متالز، ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک‌میلیون و ۲۳۱ هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز در فرابورس ایران بیش از ۲.۶ میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در ۳۳۸ هزار و ۱۵۴ نوبت معامله و به ارزش ۵۰ هزار و هفت میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز بیمه پاسارگاد، پتروشیمی تندگویان، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه بیشترین اثر تقویتی و پتروشیمی مارون، مدیریت انرژی امید تابان هور، بیمه تجارت نو بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص فرابورس داشته‌اند.

همچنین رایان هم افزا، زغال سنگ پروده طبس، سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات، پتروشیمی تندگویان، سهامی ذوب آهن اصفهان، پلیمر آریا ساسول توسعه و عمران استان کرمان نماد‌های پرتراکنش امروز در فرابورس بودند.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم