تاریخ: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۲:۴۲
بازدید: ۷۷۳
کد خبر: ۲۰۴۲۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

ابوتراب فاضل مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب شد

می متالز - سیدابوتراب فاضل، قائم مقام مدیرعامل و عضو موظف هیات مدیره ذوب آهن اصفهان به سمت مدیرعاملی شرکت فولاد بناب منصوب شد، گرچه همچنان به عنوان عضو غیر موظف در ذوب آهن فعالیت خواهد داشت.
ابوتراب فاضل مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب شد

به گزارش می متالز، یکی از مدیران یک شرکت سلبریتی فرابورس، به مدیرعاملی مجتمع فولاد صنعت بناب منصوب و جایگزین اسکویی «سرپرست شرکت» شد.

سیدابوتراب فاضل، قائم مقام مدیرعامل و عضو موظف هیات مدیره ذوب آهن اصفهان به سمت مدیرعاملی شرکت فولاد بناب منصوب شد، گرچه همچنان به عنوان عضو غیر موظف در ذوب آهن فعالیت خواهد داشت.

رشد قیمت ذوب ...

در طول دوره حضور این مدیر در ذوب آهن، قیمت سهام این شرکت از ۶٨٨ ریال به ٣٩٨١ ریال هم رسید؛ «۴٧٨ درصد رشد» که البته این رشد همزمان با رشد سایر سهم‌های بازار سرمایه هم بود، اما میزان این رشد بسیار بیشتر از رشد تعداد کثیری از شرکت‌ها بود که این نشان می‌دهد ذوب تفاوت‌هایی با سایر شرکت‌ها داشته و این رشد مهیج و چند صد درصدی، فقط مرهون رشد دسته جمعی سهم‌های بازار سرمایه نبوده و در داخل خود شرکت هم توسط مدیران جدید از جمله ابوتراب فاضل، اتفاقات مثبتی رخ داده است.

اصلاح ساختار مالی ...

از نظر ساختار مالی، تحولات شگرفی در ذوب آهن رخ داد و ساختار مالی شرکت اصلاح شد. به طوری که شرکت توانست برای بار دوم افزایش سرمایه داشته باشد و به زودی ۶۰۰ میلیارد تومانی خواهد شد و این اصلاح ساختار مالی مدیون تلاش‌های مدیران جدید شرکت است که البته در این میان، ابوتراب فاضل نقش پررنگی در این اصلاح ساختار مالی داشت.

تعامل باسهامداران...

گفتنی است که، هرچند شرکت ذوب‌آهن که شرکت تولیدی بوده لکن سعی شده در مدت حضور وی در ذوب آهن؛ روابط با سهامداران به عنوان شرکت پذیرفته شده در بازار سهام تسهیل پیدا کند، تا جایی که شرکت توانست پتانسیل‌های نهفته خود را آشکار نماید.

فولاد بناب در یک نگاه

کنسرسیوم فولاد صنعت بناب با مشارکت بانک گردشگری و شرکت‌های سرمایه گذاری نگین گردشگری ایرانیان، توسعه فناوری اطلاعات گردشگری ایران، تجارت بین الملل هم وطا آریا، گسترش صنایع و معادن ماهان و توسعه خدمات سرمایه گذاری پارس کیمیا در اواخر سال ۹۰ تشکیل و مجتمع فولاد بناب را با چهار شرکت در حال تولید و دو پروژه در حال اجرا از گسترش فولاد تبریز خریداری کرد و به این ترتیب مجموع فولاد بناب در زمینی به مساحت ۱۴۰ هکتار از هلدینگ قبلی خود منفک و یکی از شرکت‌های تابعه یعنی مجتمع فولاد صنعت بناب به عنوان هلدینگ جدید این مجموعه معرفی شد.

چشم انداز

بهبود مستمر و تعالی عملکرد، ورود به فرابورس و عرضه سهام شرکت به مردم، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و زنجیره تولید فولاد،تولید اقتصادی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات فولادی از برنامه‌های آتی فولاد صنعت بناب است که با حضور مدیرت جدید رنگ تازه ای به خود خواهد گرفت.

اعضای هیئت مدیره

غلامرضا خالقی؛ علی اکبر میرلوحی؛ اسکویی ، روشن رنجبرصباغ؛ و قهرمان صمدی؛ اعضای هیات مدیره شرکت بودند که از این پس سید ابوتراب فاضل به جای اسکوئی «سرپرست شرکت» عضو هیات مدیره خواهد بود.

گفتنی است، در اواسط مرداد ماه در پی استعفای محمدرضا ادریسی از مدیرعاملی مجتمع فولاد صنعت بناب و تایید خبر مذکور توسط فرماندار بناب، اسکویی سرپرستی این مجتمع را عهده‌دار شده بود.

عناوین برگزیده