تاریخ: ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۶:۱۸
بازدید: ۵۲۲
کد خبر: ۲۰۴۹۳۲

رونق اقتصادی، ظرفیت بارگیری راه آهن شمالغرب را ۱۳۷ درصد رشد داد

رونق اقتصادی، ظرفیت بارگیری راه آهن شمالغرب را ۱۳۷ درصد رشد داد
‌می‌متالز - مدیرکل راه آهن شمالغرب کشور گفت: رونق و پویایی اقتصادی ظرفیت بارگیری ریلی از راه آهن این منطقه را در سال گذشته ۱۳۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داد.

به گزارش می‌متالز، علی خدایی روز شنبه افزود: تن کیلومتر بارگیری شده راه آهن شمالغرب در سال گذشته ۸۶۴ میلیون و ظرفیت بارگیری شده نیز ۷۶۷ هزار تن بود.

به گفته وی در سال ۹۸ از راه آهن منطقه شمالغرب کشور ۲۲۲ تن کیلومتر و تناژ بارگیری نیز ۵۵۸ هزار تن بود که سال گذشته رشد ۲۸۸درصدی تن کیلومتر بارگیری و ۱۳۷درصدی ظرفیت بارگیری شده را ثبت کردیم.

مدیر کل راه آهن شمالغرب کشور گفت: جذب و حمل محموله کنسانتره سنگ آهن از مبداء این ایستگاه‌ها به مقصد خراسان و سنگان در شرق کشور از مهمترین عوامل افزایش تن کیلومتر و تناژ بارگیری راه آهن شمالغرب در سال جهش تولید بود.

خدایی خاطرنشان کرد: از راه آهن این منطقه با استفاده از ظرفیت ریلی کنسانتره، سنگ آهن، کود، خاک روی و خاک مس جابجا شده است.

وی اظهارداشت: سه چشمه بار جدید با تبدیل ایستگاه‌های درجه ۲ سلطانیه، آذرپی و قروه با یک اقدام جهادی و شبانه روزی به سایت‌های مهم تخلیه و بارگیری شدند.

مدیرکل راه آهن شمالغرب کشور گفت: با وجود اینکه این ایستگاه‌های باری بیان شده حداقل امکانات تخلیه و بارگیری را دارند، اما این تبدیل را محقق کردیم.

خدایی تاکید کرد: استفاده حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود و توجه به مقوله مهم بهره وری، ارتباط مستمر با مراکز صنعتی، شناسایی چشمه‌های جدید بار، انعقاد تفاهم نامه با صاحبان معادن، صنایع و بار، تسریع در انجام فرآیند‌های تخلیه و بارگیری از مهمترین اقدامات انجام شده در سال گذشته بود که افزایش و رشد فعالیت‌ها را محقق کرد.

وی اضافه کرد: راه آهن شمالغرب کشور نیز در سال گذشته نیز با رشد ۱۰۷ درصدی رکورد تُن کیلومتر بار خالص و ناخالص حمل شده راه آهن شمالغرب کشور در ۲۰ سال اخیر را شکست.

تخلیه بار در ایستگاه باز بین المللی بناب با کد ۰۷۱۰ فعال است و این ایستگاه در شبکه (UIC) شناخته شده است.
ایستگاه باز بین المللی بار بناب یک ایستگاه بعد از سلطانیه قرار دارد، ۲ ایستگاه باری دیگر نیز در راه آهن منطقه شمالغرب کشور و در استان‌های قزوین و مراغه فعال است و در این ایستگاه‌ها ترانزیت خارجی، حمل و بارگیری می‌شود.
ایستگاه باز بین المللی بناب، مبدا و مقصد بار ترانزیت در سطح شبکه‌های راه آهن‌های دنیا (UIC) شده است.
شبکه‌های راه آهن عضو اتحادیه بین المللی راه آهن‌ها می‌توانند از این ایستگاه به عنوان مبداء و مقصد کالا استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) زنجان

عناوین برگزیده