تاریخ: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۹:۵۴
بازدید: ۴۰۲
کد خبر: ۲۰۸۹۰۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
با دستور رییس جمهوری؛

خط تولید برد‌های الکترونیکی لوازم خانگی در تبریز راه‌اندازی شد

خط تولید برد‌های الکترونیکی لوازم خانگی در تبریز راه‌اندازی شد
می متالز - همزمان با افتتاح هفت پروژه‌ در حوزه پارک های علم و فناوری کشور خط تولید بردهای الکترونیکی لوازم خانگی در شهرک صنعتی سهند - آذران تبریز به صورت ویدئو کنفرانس از سوی رییس جمهوری به بهره برداری رسید.

به گزارش می‌متالز، رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی روز پنجشنبه در مراسم بهره برداری از این پروژه با بیان اینکه شاخص‌های فناوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم بهبود یافته است، گفت: جایگاه ایران در شاخص‌های نوآوری جهانی از رتبه ۱۰۴ در سال ۹۲ به رتبه ۶۷ در سال ۹۹ رسیده و تعداد پارک‌های علم و فناوری از ۳۳ به ۴۵ و تعداد مراکز رشد و نوآوری از ۱۳۱ به ۲۰۲ مرکز افزایش یافته است.

عبدالرضا واعظی، افزود: در این مدت میزان اشتغال ایجاد شده در واحد‌های فناور مستقر در پارک‌ها از ۱۹ هزار نفر به ۵۷ هزار نفر رسیده و مجموع فروش شرکت‌ها از یک هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال به ۱۴۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی دارای ۱۲ مرکز رشد و فناوری در تبریز و شهرستان‌های مختلف گسترده‌ترین مراکز رشد را در سطح کشور به خود اختصاص داده و میزبان ۳۲۵ شرکت دانش بنیان و فناور است و ۱۱۰ شرکت در استان پس از طی مراحل رشد و تجاری سازی به مرحله تولید انبوه رسیده اند.

رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با بیان اینکه عمده این شرکت‌ها در زمینه مکانیک، الکترونیک و ساخت و تولید فعالیت می‌کنند، گفت: شرکت دانش بنیان صبح پارلار آسیا از جمله این شرکت‌ها بوده که امروز خط تولید انبوه برد‌های الکترونیکی لوازم خانگی این شرکت به بهره برداری می‌رسد.

واعظی، با بیان اینکه در این شرکت ۵۸۰ متخصص فعالیت می‌کنند، ادامه داد: با بهره برداری از این پروژه ۷۰ درصد از برد‌های لوازم خانگی کشور در ۲۵۰ نوع مختلف توسط این شرکت تولید می‌شود و کشور در این زمینه به خودکفایی کامل رسیده است.

وی یادآوری کرد: برای راه اندازی این خط تولید یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده که بخشی از آن توسط صندوق نوآوری و شکوفایی تامین شده است.

رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، محصول دیگر این شرکت را تولید تلویزیون اعلام کرد و گفت: این شرکت با ظرفیت ۱۰ هزار دستگاه تلویزیون در سال فعالیت می‌کند که تا پایان سال ظرفیت تولید آن به ۵۰ هزار دستگاه افزایش می‌یابد.

واعظی، افزود: این شرکت تمام ویژگی‌های یک شرکت دانش بنیان را دارا بوده و واحد تحقیق و توسعه آن با اشتغال ۸۰ نفر فعال بوده و با ورود به حوزه شتابدهی از استارت آپ‌ها و شرکت‌های نوپا حمایت می‌کند.

مدیرعامل شرکت صبح پارلار آسیا نیز در این مراسم گفت: با بهره برداری از خط تولید این شرکت بخش عمده‌ای از نیاز کشور به برد‌های الکترونیکی مرتفع شده است و این شرکت در ماه‌های اخیر یک پروژه ملی مهم با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری و اطلاعات شروع کرده که امیدبخش توسعه صنعت الکترونیک کشور خواهد شد.

جعفر صبحی، افزود: در زمان حاضر این شرکت برد‌های لوازم خانگی را با تیراژ کم تولید می‌کند که برای افزایش تیراژ تولید و داخلی سازی محصول نیاز به ۵۰۰ میلیارد تومان تاسیسات برای توسعه آن نیاز دارد و تحقق آن نیازمند حمایت‌های دولت است.

همزمان با بهره برداری از این طرح ۷ پروژه دیگر شامل طرح‌های تولید انبوه محصولات فناوری و دانش بنیان با اعتبار ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و ۴۴۰ هزار دلار با زمینه اشتغال ۸۹۸ نفر در پارک‌های علم و فناوری خراسان شمالی و رضوی، دانشگاه صنعتی شریف، یزد و شهرک علم و تحقیقاتی اصفهان به بهره برداری رسید.

منبع: اگزیم نیوز

عناوین برگزیده