تاریخ: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۵:۴۱
بازدید: ۵۲۲
کد خبر: ۲۱۰۸۱۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

پرداخت مرحله تکمیلی سود‌های سهام عدالت

پرداخت مرحله تکمیلی سود‌های سهام عدالت
‌می‌متالز - رئیس اتحادیه تعاونی‌های سهام عدالت کشور گفت: مرحله تکمیلی سود‌های سهام عدالت از خرداد ماه امسال در دستور کار قرار می‌گیرد.

به گزارش می‌متالز، عسکر توکلی امروز درباره آخرین وضعیت سود‌های سهام عدالت سال ۹۸ سهام‌داران در شهرستان ساری، اظهار کرد: سود‌ها درحال واریز شدن است.

وی با اشاره به اینکه مرحله تکمیلی سود‌های سهام عدالت از خرداد ماه امسال در دستور کار قرار می‌گیرد، افزود: برخی از سهام‌داران سود‌های مرحله نخست سال ۹۸ را هنوز دریافت نکردند که واریز می‌شود.

رئیس اتحادیه تعاونی‌های سهام عدالت کشور در ارتباط با نگرانی برخی از سهام‌داران مبنی بر اینکه واریز نشدن سود ارتباطی به ثبت نام در سجام دارد، تصریح کرد: باید گفت برخی سود دریافت کردند افرادی بودند که در سجام ثبت‌نام نکردند و این موضوع ارتباطی به سجام ندارد.

 

منبع: خبرگزاری فارس

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم