تاریخ: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۱:۱۸
بازدید: ۲۸۷
کد خبر: ۲۱۱۲۳۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
شورای اسلامی کار هپکو:

تأمین اجتماعی، پیگیر رفع موانع بانکی برای تهاتر بدهی‌های هپکو شود

تأمین اجتماعی، پیگیر رفع موانع بانکی برای تهاتر بدهی‌های هپکو شود
‌می‌متالز - شورای اسلامی کار هپکو در نامه‌ای به مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی از وی خواستند تا برای رفع موانع بانکی در تهاتر بدهی‌های این شرکت اقدامات موثری انجام دهد.

به گزارش می‌متالز، شورای اسلامی کار هپکو در نامه‌ای به سالاری، مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی مساله تهاتر بدهی‌های هپکو و نیاز این شرکت به سرمایه در گردش را مطرح کرده و اعلام کرد که درصورت بی توجهی به این مسائل، ممکن است هپکو باردیگر به تعطیلی کشیده شود.

با توجه به نامگذاری مقام معظم رهبری (مدظلله العالی) مبنی بر تولید و مانع زدایی و همچنین سخنرانی ایشان در باب باطل و حرام بودن و به تعطیلی کشاندن کارخانه‌ها به استحضار می‌رساند، در صورتی که پشتیبانی در جهت از بین بردن موانع و رونق بخشیدن تولید، انجام نشود این شرکت مادرتخصصی، باوجود تجهیزات منحصربه‌فرد، تبدیل به خرابه‌ای خواهد شد و این امر راه خوبی برای رسیدن مافیای واردات و کفتارصفتان به اهداف شوم خودشان است و لذا در جهت رفع موانع و مشکلات پیشرو و نیل به اهداف ملی که منجر به تولید داخلی گردد، به عنوان مالک و سهامدار عمده شرکت هپکو، به مجموعه و پرسنل صبور و زحمت کش این شرکت کمک و یاری رسانده و موارد زیر را پشتیبانی و به سرانجام برسانید:

۱- متاسفانه باوجود پیگیر‌های صورت گرفته محصولات راهسازی و معدنی بسیاری در گمرک تحت عنوان کالا‌های رسوبی موجود بوده و مجوز ترخیص این دستگاه‌ها نیز صادر شده است و لذا تدبیری بیاندیشید که از واردات و ترخیص این دستگاه‌ها ممانعت به عمل آید و تمامی دستگاه‌هایی که ترخیص شده اند نیز، با هماهنگی سازمان‌های ذیربط، همه امور در خصوص خدمات پس از فروش و تامین قطعات و ... را شرکت هپکو به عنوان رکن اصلی تولید و ورود دستگاه‌ها عهده دار شود تا با این راهکار دستگاه‌هایی که قبلا و هم اکنون وارد شده اند کشور را تبدیل به گورستانی از محصولات بلا استفاده نکنند.

متاسفانه مافیای واردات در ۱۰ سال اخیر مانع تولید در هپکو بوده و هستند و برای همین، سعی و تلاشی صورت گیرد که خدشه‌ای به تولید در هپکو وارد نشود.

۲- همچنین با توجه به شعار امسال، لطفا پشتیبانی خود را در رفع موانع بانکی و پیگیری قاطع و سریع و ابلاغ تهاتر انجام شده به بانک‌های عامل صورت گیرد، این مورد زمانبر بوده و ممکن است مجددا این شرکت در شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت گرفتار شود.


۳- با توجه به این موضوع بسیاری از قرارداد‌ها به دلیل نبود ضمانتنامه بانکی با مشکل روبرو شده است و از طرفی نیز تهاتر بدهی‌ها در بانک‌های عامل زمانبر خواهد بود و لذا در صورت امکان از ابزار‌های دیگری همچون ال سی داخلی ضمانتی (برای قرارداد‌های بزرگ) و سایر راه‌های دیگری که در جذب قرارداد و شروع کار و تولید، موثر است، مورد استفاده قرار گیرد.

۴- یکی از ارکان و ستون‌ها در شرکت‌های تولیدی، سرمایه در گردش است و بنابراین با توجه به تولید مجدد این شرکت پس از تهاتر بدهی‌ها که ممکن است این امر زمانبر باشد و همچنین نداشتن سرمایه مورد نیاز تولید، مساعدت فرمائید انجام افزایش سرمایه از محل آورده نقدی سهامداران، در اسرع وقت صورت پذیرد تا شاهد تولید و شکوفایی شرکت باشیم و با توجه به وعده‌ها، تا زمان رسیدن به تولید و فروش از این سرمایه، حقوق و مزایای کارگران نیز تامین شود.

در پایان متذکر می‌شویم که شورای اسلامی کار، نماینده و برآمده از دل کارگران دلسوز و زحمت کش و صبور شرکت هپکو است و همه ما تشنه کار و تولید هستیم. متاسفانه موانع ذکر شده، این شرکت را به تولید نمی‌رساند و موجب عدم تحقق وعده‌ها نیز در پرداخت حقوق کارگران با توجه به تورم افسارگسیخته، خواهد شد و همانند گذشته موجبات رفت و آمد مدیران و اعضای هیئت مدیره انتصابی در دور‌های حساس شده است و همین امر نیز در نهایت ممکن است به اعتراضات صنفی کارگران منجر شود.

شورای اسلامی کار هپکو این نامه را به استاندار مرکزی، نمایندگان مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی، مدیرکل تأمین اجتماعی این استان و مدیرعامل شرکت هپکو رونوشت شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده