تاریخ: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۰۹:۳۸
بازدید: ۲۹۶
کد خبر: ۲۱۱۷۴۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
شورای اسلامی کار هپکو طی نامه‌ای به مدیرعامل تأمین اجتماعی متذکر شد؛

واردات ۱۰ سال اخیر؛ مانع تولید در «هپکو» بوده است/ برای رفع موانع بانکی و سرمایه در گردش اقدام شود/ کارگران تشنه کار هستند

‌می‌متالز - شورای اسلامی کار هپکو در نامه‌ای به مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ضمن اشاره برخی مشکلات پیش رو اعم از ضربات مافیای واردات بر این شرکت، زمان بر بودن پروسه تهاتربدهی‌ها و عدم وجود سرمایه در گردش خواستار حمایت و پشتیبانی این مجموعه به عنوان سهامدار اصلی شرکت هپکو در راستای رفع موانع تولید شد.

به گزارش می‌متالز، شورای اسلامی کار هپکو طی نامه‌ای به سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی سهامدار عمده این شرکت ضمن اشاره به شعار سال و تأکیدات اخیر مقام معظم رهبری و هشدار معظم له درباره به تعطیلی کشاندن برخی کارخانجات خواستار حمایت این مجموعه از کارگران هپکو در جهت پشتیبانی و رفع موانع تولید شد.

در بخشی از این نامه که رونوشت آن به برخی مقامات و مسوولین استانی نیز ارسال شده با تأکید بر اینکه مافیای واردات در ۱۰ سال اخیر مانع تولید در هپکو بوده آمده است: متأسفانه علیرغم پیگیری‌های صورت گرفته محصولات راهسازی و معدنی بسیاری در گمرک تحت عنوان کالا‌های رسوبی موجود بوده و مجوز ترخیص این دستگاه‌ها نیز صادر شده است و لذا تدبیری بیندیشید که از واردات و ترخیص این دستگاه‌ها ممانعت بعمل آید.

شورای کار هپکو در این نامه ضمن اشاره به موضوع تهاتر بدهی‌های این شرکت و موانع بانکی پیش رو می‌افزاید: بسیاری از قرارداد‌ها به دلیل نبود ضمانت نامه بانکی با مشکل روبه رو شده است و از طرفی تهاتر بدهی‌ها در بانک‌های عامل زمانبر خواهد بود.

در این نامه آمده است: یکی از ارکان و ستون‌ها در شرکت‌های تولیدی سرمایه در گردش می‌باشد و لذا با تولد مجدد این شرکت پس از تهاتر بدهی‌ها که ممکن است این امر زمانبر باشد و همچنین نداشتن سرمایه مورد نیاز تولید مساعدت فرمایید انجام افزایش سرمایه از محل آورده نقدی سهامداران در اسرع وقت صورت پذیرد تا شاهد تولید و شکوفایی شرکت باشیم و با توجه به وعده‌ها تا زمان رسیدن به تولید و فروش از این سرمایه حقوق و مزایای کارگران نیز تأمین گردد.

شورای کار هپکو در پایان خاطرنشان می‌کند: همه ما تشنه کار و تولید بوده و متأسفانه موانع ذکر شده این شرکت را به تولید نمی‌رساند و موجب عدم تحقق وعده‌ها در پرداخت حقوق کارگران با توجه به تورم افسار گسیخته خواهد شد و همانند گذشته موجبات رفت و آمد مدیران و اعضای هیئت مدیره انتصابی در دوره‌های حساس شده است.

واردات ۱۰ سال اخیر؛ مانع تولید در «هپکو» بوده است/ برای رفع موانع بانکی و سرمایه در گردش اقدام شود/ کارگران تشنه کار هستند

گفتنی است سهام عمده شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو در تیرماه سال گذشته بر اساس مصوبه هیئت وزیران در جهت تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شد و چندی بعد این سازمان رسماً با استقرار هیئت مدیره خود در هپکو این شرکت را در اختیار گرفت.

هر چند بزرگترین مانع در مسیر احیای هپکو بدهی سنگین این شرکت عنوان می‌شد، اما در اواخر سال گذشته و با وجود اعلام خبر تهاتر بدهی‌های هپکو توسط مسوولین شنیده‌ها حاکی از آن است که این اتفاق روی کاغذ و در نامه‌ها و مصوبات مانده و اثرات عملی آن بر تولید مشاهده نمی‌شود کما اینکه شورای اسلامی کار هپکو چندی قبل طی نامه به سران قوا و جمعی از مسوولین ضمن اشاره مجدد به مشکلات این شرکت خواستار پیگیری برای رفع موانع شد. (اینجا)

از طرف دیگر علیرغم اینکه واردات ماشین آلات راهسازی و معدنی به خصوص در رده دست دوم و مستعمل طی سال‌های اخیر ضربات بسیار سنگینی را به تنها تولید کننده تجهیزات سنگین خاورمیانه وارد کرده است، اما در سال جار وزرات صمت طی مصوباتی چراغ سبزی را به موضوعات این قبیل ماشین الات نشان داده است.

منبع: پایگاه خبری دیار آفتاب

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده