به گزارش میمتالز، از جر و بحثهای دیروز در فضای توییتر فارسی و در جمع فعالان بورسی میتوانیم به نوشته علی سعدوندی اشاره کنیم. او در صفحه شخصی خود با انتقاد از افرادی که به گفته وی آبروی اکثریت فعالان بورسی را بردهاند، نوشت: «تا بازار سرمایه از علفهای هرز هرس نشود اعتماد به بازار باز نخواهد گشت.
آنها که در اوج سیگنال خرید دادند؛ آنها که توصیه به دامنه نامتقارن کردند؛ آنها که بنجلها را به مردم انداختند.» برخی از کاربران هم در قسمت نظرات برای او نوشتند که صحبتهای سعدوندی آدرس غلط است و نشانی اصلی برای اتفاقی که در بورس افتاده است، مسوولان دولتی هستند. اما سعدوندی هم در پاسخ به این افراد نوشت، موافق صحبتهای آنهاست، اما این افراد که او از آنها انتقاد کرده بود مدافع سینگالدهی دولتیها بودهاند. در قسمت نظرات همچنین انتقادهایی از دامنه نوسان و حجم مبنا هم توسط کاربران مطرح شد که سعدوندی در پاسخ به این افراد گفت، اولا دامنه نوسان و حجم مبنا جز ناکارآیی و بیعدالتی نقشی در بازار نداشته است. اگر واقعا میخواهیم اعتماد به بازار بازگردد باید نظارت و عدالت بر بازار حکمفرما شود.
از دیگر موضوعاتی که دیروز توجه سهامداران فعال در توییتر را به خود جلب کرده بود صحبتهای مدیرعامل صندوق تثبیت بازار سرمایه بود که گفته بود: «طبق مصوبه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، اعلام شده از تاریخ ۲۱ اردیبهشت تا سه هفته دیگر به بانک مرکزی فرصت داده میشود ۲۰۰ میلیون دلار بفروشد و معادل ریالی آن را به حساب صندوق تثبیت واریز کند.» با انتشار این خبر در فضای مجازی، برخی افراد از بهبود شرایط و در راه بودن روزهای سبزپوش بورس نوشتند. به اعتقاد آنها در زمان باقیمانده تا انتخابات تلاش میشود که بورس سبزپوش شود و سهامداران خرد رضایتی نسبی از شرایط سرمایههای خود در بورس داشته باشند. البته در این بین این مساله هم در نوشتههای کاربران مطرح میشد که با وجود زمان کمی که به انتخابات ریاست جمهوری مانده، اما تا به امروز کاندیداها برنامه جامع و مشخصی برای حوزه بورس که در سال گذشته افراد زیادی را به خود جلب کرده بود ارائه نکردهاند. فعالان حوزه بورس از این جهت به این موضوع اهمیت میدهند، چون در ماههای گذشته و همچنین قبل از شروع سال ۱۴۰۰، در تحلیلها و پیشبینیهای خود به این مساله اشاره میکردند که بورس در انتخابات ریاست جمهوری نقش پررنگی ایفا میکند و کاندیداها سعی میکنند که با استفاده از این حوزه توجه مردمی را که در بورس سرمایهگذاری کردهاند به خود جلب کنند. اما حالا آنطور که باید و شاید، خبری از حوزه بورس و وضعیت سهامداران در صحبتهای کاندیداها و نوشتههای آنها در شبکههای اجتماعی نیست. البته در نقطه مقابل این صحبتها، برخی از کاربران درباره این مساله مینوشتند که جای نگرانی نیست، چون هنوز وقت اظهارنظر کاندیداها فرانرسیده و به زودی شاهد وعدههای پوپولیستی کاندیداها درباره بورس و سهامداران خواهیم بود.
منبع: دنیای اقتصاد