تاریخ: ۰۳ آبان ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۲:۴۱
بازدید: ۲۱۰
کد خبر: ۲۱۳۰۱
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
یک تولیدکننده بخش خصوصی:

اجازه صادرات آلومینیوم نداریم

می متالز - کمبود مواد اولیه در داخل کشور و عدم تخصیص به موقع ارز برای واردات آلومینیوم باعث شده در حال حاضر با مشکلات عدیده‌ای مواجه شویم.
اجازه صادرات آلومینیوم نداریم

به گزارش می متالز، میثم مهدوی رئیس هیات مدیره شرکت صنایع نگین آلومینیوم گلپایگان، با اعلام این مطلب گفت: پس از مذاکرات فراوان و چالش‌های فراوانی که پیش پای صادرات بوده توانستیم نخستین صادر‌کننده شمش آلیاژی آلومینیوم در کشور باشیم، اما اکنون اجازه صادرات نداریم.

وی با اشاره به اینکه تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه اقتصاد ایران، نه تنها موجب افزایش قیمت مواد اولیه شد، بلکه واردات آن را نیز با مشکل مواجه کرد گفت:از وزارت صمت خواستیم تا در صورت دریافت اجازه صادرات، خود تامین‌کننده ارز برای واردات مواد اولیه و حتی ماشین‌آلات باشیم، اما ظاهرا موافق این پیشنهاد نیز نیستند و این سبب شده که در حال حاضر با ۵۲ درصد ظرفیت خود در حال کار کردن باشیم و به تعدیل نیروی انسانی روی بیاوریم.

وی با اشاره به انتظارات صنعتگران از دولت، افزود: دولت باید در زمینه‌هایی مانند تسهیلات برای توسعه بخش خصوصی صنعت آلومینیوم، حمایت از شرکت‌ها در جهت خرید ماشین‌آلات برای بخش تولید، حمایت از شرکت‌های بخش خصوصی در تامین مواد اولیه مورد نیاز صنعت آلومینیوم از خارج از کشور و فراهم آوردن شرایط برای شرکت‌های بخش خصوصی برای صادرات محصول، بیش از پیش تلاش کند. رئیس هیات‌مدیره شرکت صنایع نگین آلومینیوم گلپایگان همچنین درباره زمینه فعالیت‌های این مجموعه نیز تصریح کرد: صنایع نگین آلومینیوم گلپایگان در زمینه ریخته‌گری آلومینیوم و با استفاده از جدیدترین و مدرن‌ترین ماشین آلات و تجهیزات روز دنیا فعالیت خود را در زمینه تولید شمش‌های آلیاژی آلومینیوم با ظرفیت تولید سالانه ۲۲ هزار تن شمش آلیاژی آلومینیوم در شهرک صنعتی گلپایگان شروع کرد. مهدوی با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای شرکت صنایع نگین آلومینیوم گلپایگان ادامه داد: این شرکت از ابتدا توانست جایگاهی ممتاز و روندی رو‌به رشد، در میان تولید‌کنندگان داخلی و منطقه کسب کند و هم اکنون توان تولید خود را سالانه تا مرز ۹۳ هزار تن شمش آلیاژی آلومینیوم و ۲۱ هزار تن بیلت آلیاژی ارتقا داده و افزایش تا مرز ۲۳ هزار تن آلومینیوم آلیاژی، در سال را در برنامه توسعه خود قرار داده است. رئیس هیات مدیره شرکت صنایع نگین آلومینیوم گلپایگان در پاسخ به این سوال که چشم‌انداز صنعت آلومینیوم را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: با توجه به اینکه بیشتر شرکت‌های خودروسازی تصمیم گرفته‌اند برای ساخت بدنه خودرو به جای فولاد از آلومینیوم استفاده کنند و همچنین شرکت‌های تولیدکننده کابل‌های فشار قوی برق به جای مس بیشتر از آلومینیوم استفاده می‌کنند، آینده روشنی در انتظار صنعت آلومینیوم است. مهدوی ادامه داد: همچنین با توجه به اینکه استفاده از فویل‌های آلومینیومی برای تهیه ظروف یک بار مصرف رستوران‌ها بیشتر شده و استفاده از پانل‌های کامپوزیت برای نمای برج‌ها و ساختمان‌ها روز به روز در حال افزایش است، چشم‌انداز روشنی پیش روی صنعت آلومینیوم در جهان قابل تصور است.

عناوین برگزیده