به گزارش میمتالز، در این سفر از معادن باباعلی و گلالی با ظرفیت استخراج سالیانه ۹۰۰ هزار تن، کارخانه کنسانتره با ظرفیت تولید سالیانه ۶۰۰ هزار تن، کارخانه گندله سازی با ظرفیت تولید سالیانه ۵۵۰ هزار تن و محل احداث کارخانه کنسانتره گلالی بازدید گردید.
دکتر نادری در جلسه با مدیرعامل، رییس هیات مدیره، معاونین و مدیران شرکت صبانور بر افزایش ظرفیت استخراج معادن موجود تاکید کرد و افزود: با توجه به چالش کمبود سنگ آهن و ظرفیت موجود در غرب کشور لازم است شرکت صبانور در زمینه اکتشاف معادن جدید سنگ آهن و سایر کانیهای فلزی اقدام کند. با توجه به استراتژیهای کلان هلدینگ در خصوص افزایش تنوع پرتفوی محصولات، شرکت صبانور بستر اصلی ورود مجموعه به عرصه تولید محصولات جدید در حوزه کانیهای فلزی خواهد بود.
افزایش ظرفیت تولید کارخانجات کنسانتره و گندله سازی و تولید آهن اسفنجی در طرحهای توسعهای از دیگر خواستههای مدیرعامل «ومعادن» از مجموعه صبانور بود.
دکتر نادری همچنین گفت: انتظار میرود شرکت صبانور در تامین تجهیزات و ماشین آلات با بهترین سطح کیفیت تلاش نموده و در جهت پیشبرد اهداف تولید، آموزش مدیران در سطح بین المللی را سرلوحه کار خویش قراردهد.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات ابراز امیدواری کرد با توجه به ظرفیت منطقه و توان عملیاتی مجموعه صبانور، این شرکت در سطح نخست منطقه و یکی از بهترین مجموعههای معدنی و صنعتی کشور در جهت رشد و شکوفایی بیشتر تلاش نماید. وی افزود: برای رسیدن به این جایگاه، شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات از هیچ حمایتی دریغ نخواهد نمود.
دکتر نادری در پایان از مجموعه مدیران و پرسنل شرکت صبانور که در شرایط سخت تحریم با روند تولید و سود دهی مناسب در پیش برد اهداف کوشیده و در جهت فقرزدایی و رونق منطقه گامهای موثری برداشته اند تشکر و قدردانی نمود.
یادآوری میشود شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور (سهامی عام) درحال حاضر بزرگترین تولید کننده سنگ آهن، کنسانتره وگندله در غرب و شمال غرب کشور بوده و از زیرمجموعههای هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات به شمار میرود. محصولات تولیدی این شرکت درحال حاضر شامل سنگ آهن دانه بندی شده، کنسانتره و گندله آهن است.
منبع: شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات