به گزارش میمتالز، عباس اکبری محمدی در حاشیه نشست هماندیشی مسئولان شرکت فولاد مبارکه و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در گفتگو با ایراسین اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه از بدو تاسیس خود تلاش کرده است تا با استفاده از پتانسیل و توانمندی شرکتهای داخلی به ویژه شرکتهای دانش بنیان به تکنولوژیهای نوین در حوزه صنعت فولاد در جهت خودکفایی خود و کشور دست یابد.
وی افزود: به همین دلیل از اوایل بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه این شرکت، واحد تحقیق و توسعه خود را شکل داده که در جهت ارتباط با مجموعههای دانش بنیان نیاز تکنولوژی و دانش مورد نیاز فولاد را تامین کند.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه گفت: در حال حاضر مجموعههای دانشمحور مانند شهرک علمی تحقیقاتی که فولاد مبارکه با آنها در ارتباط است بخش قابل توجهی از نیازمندیهای تکنولوژی فولاد را در زمینههایی که نیاز به اطلاعات جدید و شناخت بلاک باکسها است، تامین میکنند.
اکبری محمدی خاطرنشان کرد: این همکاری خوب تاکنون ادامه پیدا کرده و حتی با برنامهریزی منسجم و رویکردی که فولاد مبارکه در حمایت از شرکتهای دانش بنیان برای دستیابی به تکنولوژیهای جدید صنعت فولاد در پیش گرفته است، قابلیت گسترش همکاریها نیز وجود دارد. شرکت فولاد مبارکه آماده است تا چتر حمایتهای خود از شرکتهای دانش بنیان را افزایش دهد و تسهیلات لازم جهت همکاری بیشتر را فراهم کند.
وی با اشاره به روز صنعت و معدن نیز اظهار کرد: ما اکنون در یک جنگ تمام عیار اقتصادی و در جریان تحریمهای همه جانبه و ناجوانمردانهای علیه مردم ایران هستیم. در شرایطی که صنعت نفت به عنوان منبع اصلی درآمد کشور تحریم شده است، بخش صنعت و معدن درایور تامین نیازمندیهای کشور، صادرات و ارزآوری برای کشور است.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه افزود: در واقع بار اقتصاد کشور در شرایط فعلی بر عهده بخش صنعت و معدن است. این جایگاه و رشد آن مرهون تلاشی است که همه مدیران، کارگران و کارکنان در این بخش داشته است. خوشبختانه هر سال توسعه و رشد اقتصادی این بخش بیشتر بوده است.
اکبری محمدی اظهار کرد: امیدواریم در سال «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» مشکلات تولید حل شده و رشد بخش صنعت و معدن در اقتصاد بیشتر شود تا بتواند نقش بیشتری در توسعه کشور ایفا کند.
وی درباره نقش فولاد مبارکه در خنثی کردن تحریمها اظهار کرد: فولاد مبارکه در شرایطی که کشور دچار تحریم است، با تحریمهای ظالمانه چندبارهای مواجه شده، اما با درایت و همت همه مدیران و کارگران از سالهای قبل تاکنون و با تکیه بر توانمندی داخلی و بومیسازی تجهیزات و فرایندها، نه تنها این شرکت کاهش تولید نداشته بلکه در یک سال گذشته نزدیک به ۷۳ رکورد مختلف و بیسابقه را ثبت کردیم.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه افزود: تولید فولاد خام این شرکت از ۶ میلیون و ۳۵۰ هزار تن در سال ۹۸ به بیش از ۷ میلیون تن ارتقا پیدا کرده است که نشان از موفقیت و تاثیر و جایگاه فولاد مبارکه در صنعت به ویژه صنعت فولاد کشور دارد.
اکبری محمدی تصریح کرد: در حال حاضر گروه فولاد مبارکه نزدیک ۴۵ درصد از تولید فولاد را تولید میکند. به علاوه ۹۳ درصد ورق و ۸۷ درصد تختال تولیدی کشور نیز در فولاد مبارکه تولید میشود که نشان دهنده نقش و جایگاه محوری فولاد مبارکه در تامین نیازمندیهای داخلی کشور است.
وی ادامه داد: قطعا نقش فولاد مبارکه در تامین نیازمندیهای صنعت، ارز مورد نیاز برای واردات کالاهای اساسی و ارتقا جایگاه صنعت در کشور منحصر به فرد است که با برنامهریزی انجام شده برای توسعه این نقش، این جایگاه حفظ و ارتقا پیدا خواهد کرد.