به گزارش میمتالز، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گل گهر با حضور ۷۹ درصد سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابرسی و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست نادری به صورت حضوری و آنلاین برگزار گردید.
عتیقی مدیرعامل شرکت گزارشی از فعالیت شرکت در خصوص سال مالی منتهی به ۳۰ اسفنند ۱۳۹۹ به صورت زیر ارائه دادند:
کسب رکورد در تولید محصولات نهایی شرکت به گونهای که میزان تولید از ۲۷.۲ میلیون تن در سال ۱۳۹۸ به بیش از ۲۷.۶ میلیون تن در سال ۱۳۹۹ رسیده است (افزایش ۱.۷ درصدی در تولید کنسانتره و افزایش ۰.۷ درصدی در تولید گندله و در مجموع افزایش ۱.۳ درصدی در تولید محصولات شرکت).
افزایش ۱۲۵ درصدی در "درآمد حاصل از فروش محصولات شرکت" و ثبت رکورد در فروش (به میزان ۲۹۵.۸۳۴.۵۹۲ میلیون ریال در سال ۱۳۹۹) و افزایش ۱۴۰ درصدی در درآمد حاصل از فروش تلفیقی.
افزایش ۱۱۹ درصدی در "سود عملیاتی شرکت" و کسب بیش از ۱۴۷.۸۰۶.۹۷۹ میلیون ریال سود عملیاتی در شرکت در سال ۱۳۹۹ و افزایش ۱۸۲ درصدی در سود عملیاتی تلفیقی.
افزایش ۱۱۷ درصدی در "سود خالص شرکت" و کسب بیش از ۱۴۱.۶۰۳.۲۸۲ میلیون ریال سود خالص در شرکت در سال ۱۳۹۹ و افزایش ۱۹۳ درصدی سود خالص تلفیقی.
بهره برداری از واحد خردایش ۲ و ناحیۀ انبار خطی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر به ظرفیت ۴.۲۰۰ تن در ساعت و معادل ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ تن در سال به عنوان بزرگترین مدار خردایش سنگ شکنی خاورمیانه با هدف تأمین خوراک خطوط فرآوری.
افتتاح واحد فرآوری غبار کارخانه تغلیظ به همراه تیکنر مرکزی مجتمع با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در سال.
درج شرکتهای "مجتمع جهان فولاد سیرجان" و "حمل و نقل ترکیبی مواد معدنی گهر ترابر سیرجان" در بازار اول فرابورس ایران به ترتیب با نمادهای "فجهان" و "حگهر".
در بخش فروش ریالی نیز شرکت عملکرد خوبی داشته و در گندله ۲ درصد، در گندله ریز دانه ۵۳۵ درصد و در سنگ آهن ۳۶ درصد رشد در مبلغ فروش شرکت بوده است.
توسعه و تکمیل زنجیره ارزش فولاد.
تأمین پایدار سنگ آهن.
توسعه زیر ساختهای مورد نیاز توسعه زنجیره فولاد منطقه گل گهر.
تنوع بخشی به حوزههای کسب و کار.
توسعه زیرساختهای مدیریتی و استراتژیک.
توسعه فناوری معدنکاری.
افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت خطوط کنسانتره طرحهای توسعه (خطوط ۵، ۶ و ۷).
افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت خطوط کنسانتره طرحهای توسعه (خط ۴).
احداث واحد آبگیری و فیلتراسیون باطله کارخان ههای کنسانتره طرح توسعه (خطوط ۵، ۶ و ۷) – فاز ۲
پروژۀ احداث پایانۀ ریلی و سایت انباشت و برداشت.
در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی توسط نماینده موسسه حسابرسی بهراد مشار قرائت گردید و مواردی که دارای ابهام بود از جانب هیأت رئیسه مجمع تشریح گردید:
در خصوص بند ۵ در رابطه با وضعیت پوشش بیمهای عنوان شد: تمام داراییهای شرکت تحت پوشش بوده و این موضوع مربوط به موجودی انبار میباشد و این موجودی دایماً در حال تغییر میباشد. در حال حاضر حاضر ۳۰ درصد موجودی انبار بیمه نمیباشد.
در خصوص پیشرفت پروژههای شرکت عنوان شد: پروژههای شرکت ۴۸ میلیون یور تعهد ارزی دارد. در خصوص قرارداد پروانه خط ۵ و ۶ و ۷، این قرارداد در حال پیگیری بوده و در ۳۱ شهریور سال جاری تمدید خواهد شد. در خصوص معادن سنگ آهن مگنتیتی استرالیا با توجه به تحریم در حال حاضر امکان انتقال سند این معدن به نام شرکت وجود ندارد.
در خصوص زمین نیروگاه سیکل ترکیبی اخذ سند مالکیت زمین نیروگاه نیاز به مجوز سازمان محیط زیست دارد. پیگیری در این خصوص ادامه دارد.
در خصوص مالیات عملکرد عنوان شد: مالیات عملکرد تا پایان ۱۳۹۷ قطعی و تسویه شده و برای سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ معافیتهای ماده ۱۴۳ و باقی معافیتها اعمال شده و در دست بررسی میباشد.
در خصوص وضعیت ارزی شرکت عنوان شد: ۱۰۰ درصد درآمد صادراتی شرکت بر اساس پروانه صادراتی تا سال ۱۳۹۸ رفع تعهد ۱۰۰ درصدی انجام شده و برای سال ۱۳۹۹ در ۶ ماهه اول سال ۱۰۰ درصد و در ۶ ماهه دوم سال ۹۷ درصد تعهد ارزی انجام شده است.
افزایش سرمایه شرکت از چه محلی میباشد؟ افزایش سرمایه از محل سود انباشته و مطالبات میباشد.
در انتها به ازای هر سهم ۱۳۰ ریال سود تقسیم گردید، موسسه حسابرسی بهراد مشار به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه حسابرسی بهمند به عنوان بازرس علی البدل انتخاب گردید.
منبع: نبض بورس