به گزارش میمتالز، در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر، عتیقی مدیرعامل شرکت گفت: به منظور تامین برق مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر و با توجه به رشد سریع صنایع و عمران و آبادانی در اجرای پروژههای کلان اقتصادی و چشمانداز شرکت انرژی سیرجان سال ۱۳۸۸ به ثبت رسید. درآمدهای عملیاتی ۱۱،۰۶۳،۴۸۸میلیون ریال است و در سال ۱۴۰۰ این عدد ۱۱،۸۵۰،۶۳۶ بود. سود عملیاتی شرکت از ۳،۹۹۳،۱۸۴ به ۴،۴۵۱،۲۱۶ میلیون ریال رشد داشته و سود خالص شرکت گهر انرژی سیرجان از ۴،۴۶۴،۳۲۸ میلیون ریال به ۱،۸۹۵،۳۹۳ میلیون ریال افت داشته است.
مهمترین نتایج عملکرد گروه صنعتی و معدنی گل گهر به شرح ذیل است:
وی ادامه داد: فعالیت اصلی شرکت مواردی نظیر تاسیس و احداث نیروگاههای برق، احداث و اجرای پروژههای خطوط گاز، برق و آب، احداث ایستگاههای برق و تصفیه خانه آب و فاضلاب، تاسیسات جانبی خطوط انتقال آب، برق و گاز و نگهداری از تاسیسات آب، برق و گاز، اخذ نمایندگی از شرکتهای داخل و خارجی و اعطای نمایندگی، شرکت در مناقصات داخلی و بین المللی، واردات قطعات و ابزار و ماشیت آلات مورد نیاز، استفاده از تسهیلات بانکها و و موسسات داخلی و خارجی، خرید و فروش انرژی جهت ارائه به مشتریان، مشارکت در احداث و سرمایه گذاری صنایع مشابه، سایر امور در بازرگانی خدماتی به طور مستقیم و غیر مستقیم مرتبط با موضوع شرکت و انجام مشاوره، نظارت، تهیه اسناد مزایده و مناقصه، ایجاد شرکتهای جدید، تهیه طرحهای فنی و توجیهی مرتبط یا موضوع شرکت پس از اخذ مجوزهای قانونی لازم است. توضیح اینکه فعالیت اصلی طی سال مالی مورد گزارش مالکیت و بهره برداری تجاری از نیروگاه سیکل ترکیبی گوهران و فروش برق آن به شرکتهای زیرمجموعه وزارت نیرو از طریق قراردادهای منعقده بوده است.
درآمد عملیاتی به ارزش منصفانه ما به ازای دریافتی یا دریافتنی و به کسر مبالغ از بابت برگشت از فروش و تخفیفات اندازه گیری میشود. درآمد عملیاتی حاصل از فروش کالا در زمان تحویل کالا به مشتری شناسایی میشود. درآمد ارائه خدمات شناسایی میگردد. همچنین مخارج مالی در دوره وقوع به عنوان هزینه شناسایی میشود به استثنا مخارجی که مستقیما قابل انتساب به تحصیل داراییهای واجد شرایط است.
ریسکهای مرتبط با گروه سرمایه گذاری شامل ریسکهای استراتژیک (داخلی و خارجی)، ریسکهای مالی (اعتباری، بازار و نقدینگی)، ریسکهای عملیاتی (فرآیندی، انسانی، تکنولوژی وحسابداری)، ریسک قانونی، ریسکهای فرهنگی و اجتماعی، ریسک اعتبار اسمی و ریسکهای سیاسی است. اهم ریسکهای فوق به این شرح است: ریسک نوسانات نرخ بهره، ریسک نوسانات نرخ ارز و ریسک بازار، ریسک عوامل بینالمللی، ریســک قوانین داخلی و ریسک نقدینگی است.
عتیقی افزود: شرکت بر آن است تا در راستای نیل به توسعه و پیشرفت روز افزون و اعتلای میهن، به استراتژیهای هدف گذاری شده به شرح زیر دست یابد:
منبع: صدای بورس